İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gugıl sapıttı

M

Metalirik

Misafir
Sabah 8-11 arası gugil raporlama yapmadı. Sadece sayfa gösterimi 1 diye gösteriyordu. Heralde raporlar gene dondu açılır diye düşünüyordum, ama oda nesi 1den saymaya devam etti düzeldiğinde :)
Oysa benim nedstat'daki gördüğüm sayaç ( nedstat adsense kodunu koydugum hersayfada var ) 300 civarı idi gugil en az 5-6 tıklamamıda gösterimimide yedi..
Acaba bu gugil'da webmasterların günden güne artması ile adamların db'leri artık sapıtıyormu ne ?

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google in yeni güne gecmesi o saatler arasinda oluyor.. bir sorun oldugunu sanmiyorum..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Telekom sapıtır koskoca türkiyenin interneti 1 hafta kesik kalır ama google sapıtmaz! Adamlar dünyanın 1 numarası bu pozisyona sapıtarak gelmediler! Hesaplar inceleniyor belli periyotlarda bu durmalarda bunlardan kaynaklanıyor..

İyi paylaşımlar..

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Majestic' Alıntı:
Telekom sapıtır koskoca türkiyenin interneti 1 hafta kesik kalır ama google sapıtmaz! Adamlar dünyanın 1 numarası bu pozisyona sapıtarak gelmediler! Hesaplar inceleniyor belli periyotlarda bu durmalarda bunlardan kaynaklanıyor..

İyi paylaşımlar..

tamam birşey demedikte neden celalleniyorsun :D

M

Metalirik

Misafir
Sayın Gugil'in Türkiye Avukatları ;
Peki benim nedstat'ımda 8-11 arası online idim ve 300 gösterim olmasına ve 5-6 tahmini tık almama rağmen raporların donması sebebi ile halen alamadım bu ne peki
Açıkcası adamlar kitlenmiş db'leri kul yapısı bu olabilir
Gugil %100 kusursuz diye birşey mi var, yeni duydum :)
Saat 2 oldu 300den sonraki gösterimlerimi sayıyor raporların düzelmesinden sonra, bu tür sorunlar olabilir gugil'i bu kadar da korumayın ;)
Microsoft'da adsense yapsa linuxcular bile microsoft avukatı kesilecek demek bu ülkede ;)

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tıklanmalar gerçek zamanlı olarak geçmiyor istatistiklerinize.. Mesala dün incelenmeye alınmış bir tık sonuçu kesinleşinceye kadar size yansımaz ertesi günde o tıkı o gün için yapmış görebilirsiniz..

Google'ı koruduğum falan da yok, keşke google da çalışanlardan biri olsada burda bende ona yaranmaya çalışssam.. Siz google'ın yaptığı işi gerçekten normal ya da normalin üstünde bir şey olarak sanıyorsunuz.. ama ortalamınında üstünde değil şu an da en iyisi!

İyi paylaşımlar..

M

Metalirik

Misafir
Ben tıklamadan bahsetmiyorum ki ?
Somut olarak diyorum ki 300 sayfa gösterimim var ve gugil bunu sabah 8-11 zaman arası raporlayamadı - sistemlerde donma olabilir diye düşündüm herzamanki gibi bazen geceleri takılıyor ara sıra..
Ancak düzeliğinde 1den saymaya devam etti.
Sadece dediğim gecici bir db sorunu olmuş olabilir bunu belirttim. Ben somut birşeyi diyorum, siz halen hikayelerle adamı savunuyorsunuz büyütülcek birşey değil, işinin iyi yapması ile db'nin geçici bir sorun yaratması alakasıda yoktur komik olmayın yav..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk başta sorun olduğu zaman zaten sana haber veriyor.. Karşılaştın mı bilmiyorum ama şunun gibi bir yazı çıkar..

Şu anda bakım çalışması yapmaktayız verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz lütfen sonra deneyiniz tarzında..

İşte bu iletiyi aldığın zaman DB'de bir bakım çalışması yapılıyor olabilir.. Google manual olarak yönetilmiyor arkım yani benim söylemek istediğim bu..

Server - DB'le bağlantı kuramıyınca bu hatayı alırsın.. Herşey otomatik yani..

İyi paylaşımlar..

M

Metalirik

Misafir
Neyse arkadaşım uzatmanın anlamı yok o kadar da önemli bir mevzu değil, sağol genede :)

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
günlük raporlar saat tam 10.00 da sıfırlanıyor. tabi google ın aradaki 1-2 saati yememesi lazım ama yiyiyor işte. yapaıcak bişeyde yok aslında. istiyosan çalışma :D :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.