İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Güiza'nın gelmesi an meselesi!

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Şubat 2008
Mesajlar
595
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İspanyol Luis Aragones, kulüpte geçirdiği ilk günün ardından Marca gazetesine yaptığı değerlendirmede, "Fenerbahçe kulüp olarak, İspanya'nın büyük kulüplerinin düzeyinde. İlk değerlendirmeme göre Fenerbahçe, Barcelona veya Real Madrid düzeyinde" dedi İlk gün olarak kendisine gösterilenlerden çok hoşlandığını kaydeden Aragones, ''Bana öyle geliyor ki, çok ciddi bir kulüp. Stadyumları mükemmel. Mimarı açıdan da aküstik olarak da çok etkileyici'' şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde ay sonunda oynayacakları ilk maçın çok önemli olduğunu ve hata yapma lükslerinin bulunmadığını kaydeden İspanyol teknik adam, ''İlk büyük hedefi başarmak için şimdiden çalışmaya başlamak gerek'' açıklamasında bulundu.

Bu arada Fenerbahçe ile Daniel Güiza'nın anlaşmasının an meselesi olduğunu iddia edilirken, İspanyol futbolcunun sevgilisi Nuria Bermudez'in hafta içinde iki aylık hamileyken düşük yapmasından dolayı Güiza'nın İstanbul'a gitmesinin geciktiği ileri sürüldü.
 

Gamend

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Mart 2005
Mesajlar
1,508
Reaction score
1
Konum
Ankara
Onun tarzında oynayan Kezman ve Semih gibi oyuncular varken, neden bu kadar önem veriliyor Guiza'ya anlayamıyorum. Ya uzun boylu, hava toplarında etkili bir forvet alacaksın; ya da Kezman ya da Semih'i satıp, onun yerine Guiza alacaksın.
 

FERDIKUCUK

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ağustos 2007
Mesajlar
117
Reaction score
0
Bana teklif gelse cuzi miktara giderim halbuki :( fazlalikta yapmam :p
Gamend Arkadasa Katiliyorum
 

bybart

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Şubat 2007
Mesajlar
509
Reaction score
2
kezman gitsin, bi kaçtane genç yıldız gelsin yaşlılar olmuyor : )
 

SS9

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Nisan 2008
Mesajlar
197
Reaction score
0
Arkadaşlarında dediği gibi kezman'ı şutlasınlar,Guiza alınsın isabet olur.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst