o kişilere birde Hrant Dink'i sorsalar keşke. Hemen nasıl "Türk düşmanı" şeklinde yorumlarlar.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bu demektir.
acaba merak ediyorum bu soruların cevabını forumda hangimiz biliyor şahsen ben bilmiyorum.
çanakkale savaşı sırasında türkiye cumhuriyeti'nin olmadığını dolayısıyla cumburbaşkanınında olamayacağını, yunanlıları denize döken komutanın Mustafa Kemal olduğunu bilmiyor ve bunları bilmemeyi olağan karşılıyorsanız, tebrik ederim sizi.
bu konuşmalarını çocukluğuna ve içindeki ateşe veriyorum. yoksa azıcık beyni olan bir insan böyle konuşmaz."Hrant Dink" kim ya bu ? Türk'ün türk'ten başka dostu yoktur sözünü nekadar biliyorsun bilmiyorum. bu bir gerçek ne kadar kabul etmesende gerçek.
Hrant Dink' i o kadar savundun ki merak ediyorum tarihini ne kadar biliyorsun ? sadece temel lise kitaplarının sana verdiği kadar mı ? yoksa daha derinlere inecek kadar mı ?
Çanakkale savaşı hakkında Üsküdar belediyesi bir çizgi video hazırlamştı. o videoyu izleyen bazı kişilerde bunlar hurafe demişti. O savaştaki manevi olayları inkar etmişti. Ben bu tip insanları tarihi sadece tekerrürden ibaret sananları kınıyorum. Türk olarak görmüyorum. Türk'lüğünden şüphe ediyorum.
Evet gururla imzamda taşıyorum. Ne yani o zaman senin küçük çaplı düşüncene göre islam basliginda yazim yok ben musluman degilim, insan basliginda yazim yok ben insan degilim, ajdar dan nefret etmek basliginda yazim yok ben ajdari seviyorum iste sizin gibi zihniyetler yuzunden hrant da ugur mumca da olduruldu ya.Caesar http://www.nacizanebilgi.com/ugur+mumcu.html burada neden mesajın yok o zaman?
Birini imzanda taşıyacak kadar duyarlısın.Diğerine 10'u geçkin düşünce yazılmış yanılmıyorsam sen yoksun bunların içinde.
bilmiyorum neye dayanarak çocukluğuma veriyorsun. birçok şeyi senden iyi düşünebildiğime eminim.bu konuşmalarını çocukluğuna ve içindeki ateşe veriyorum. yoksa azıcık beyni olan bir insan böyle konuşmaz.
bu zamana kadar biliniyordu ne oldu hiçbirşey demekki bilmenin önemi yokmuş zaten öyle bilincek ahım şahım bir tarihimzde yok. neyse
Seni tebrik ediyorum bilinecek ahım şahım tarihimiz yok öylemi!!!!!
Bravoo sana.
Açlıktan çarıklarını yiyerek mermiye karşı süngüyle savaşan ,ölüme koşa koşa giden asker bizimkiler değil değilmi.Bir dünya paylaşmaya hazırlanırken dirilen ve yeniden var olan devletin tarihi nasıl ahım şahım değil.Peki ahım şahım tarih kiminki ?
Seni şiddetle kınıyorum!!!!!!.