İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gülin - Sadece seninim :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Forumumdan(forumera) bir genç kız arkadaşımız Joker adlı üye yani gülin kendi yazıp kendi çalıp kendi söylemiş.
Yorumunuza açık bakalım bide albüm kapağı yaptık geyik olsun diye :D

glin15kl.png

TIKLA İNDİR
zip şifresi: www.forumera.com

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
haydaa bişey dicem yalnız önyargıyla çektim mp3ü. ve hatta şarkıyı arabesk sandım. midinin üstüne okunmuş detone bi ses bekliyodum. süper bu ya. tebrikler. kıskandım açık söylim. güzel söylüyo iyi çalıyo :)

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pembekedi' Alıntı:
haydaa bişey dicem yalnız önyargıyla çektim mp3ü. ve hatta şarkıyı arabesk sandım. midinin üstüne okunmuş detone bi ses bekliyodum. süper bu ya. tebrikler. kıskandım açık söylim. güzel söylüyo iyi çalıyo :)
Senin sesinde güzel diyorlar ama duymadik daha sendende bi demo falan bekliyoz :p

E

echo

Misafir
evet bu şarkıyla kotamı doldurmuş bulunmaktayım hadi hayırlı olsun :p

edit:dinledim geçici körlük yaşıyorum. bu arada dikkat ettiyseniz arkadaş kaset değil cd değil dvd çıkarmış.helal olsun valla.

şaka bi yana güzel fena değil :)

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapmayın ya şimdi ikinci bi irem vakası falan olur yazık kıza. sosyeteye falan girer neme lazım. Sonra bi gece orda bi gece burda. lailalar reinalar sonra aileden kopar. yok yok yazık. yol yakınken dönsün. Şöhret adamın başını döndürür valla :D

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ruen' Alıntı:
oda onu istiyor. baktım akıllanmıcak girsin kendi görsün :D

girsin canim....
irem bile o igrenc rahatsiz edici ses tonuyla binlerce efektten gecmesine ragmen hala igrenc olmaya devam ederek albumden 200 bin ytl yi goturdu.

bu isler bizim ulkemizde malesef kalite (muzik olarak) ye bakilmadan yurudugu icin cok da tutabilir....

+akor ve detone konusuna 9 yildir muzikle ugrasan biri olarak kesinlikle katiliyorum (muzikal anlamda rezalet gercekten) , ancak dedigim gibi bu is biraz sans isi, denesin tabi kendini , hic belli olmaz.

R

*reyeskane-

Misafir
o değil webmaster forumu İMÇ'ye döndü :p hoş İMÇ'nin de devri geçti ama :D

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
müzikten pek anlamam ama kulaklarımı baya bi tırmaladı bunlardan unkapanında birsürü var türkü okyimmi deyip geziyorlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.