İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gülsemmi Ağlasammı

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sahibi olduğum bir emo sitesi bulunmakta.Arada bir girip yorumlara bakıyorum bugünde birip bakayım dedim 400 yorum yapmış şöyle bir baktım açıkcası gülsemmi ağlasammı bilemedim.
Aşşağıdaki mesajı görünce ciddiyim bir an ingilizce birşeymiş gibi okumaya çalıştım ne olduğunu çözemedim ve siteye gelen yorumlarda bu şekilde bir insan evladı bir dili daha çok nasıl katledebilir ?

ethh durgche yü bosuoz ne faa da punda ayruja punnarun hebsüü jogg dadlu pu sajj modleü aslan bası mu neöle bişi ama 1şi söliim mi eer emoluh ijinüzde yohsa hecc bulasmaunn bnje emo olmada önje emo nedür örenin ayruja böle yabujaksanuz hej yabmaun sırf beenionuz die phen emoyum demeünn

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Kosovalı bazı arkadaşlarım var türkçeyi pek az biliyorlar onların yazışmasına benziyor.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hepsi özenti alayı özenti.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nece bu? Fince ile Danca arasında gidip gelmiş ama kesinlikle Türkçe değil :)
Allah müstahaklarını versin ne diyeyim.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Sahibi olduğum bir emo sitesi bulunmakta.Arada bir girip yorumlara bakıyorum bugünde birip bakayım dedim 400 yorum yapmış şöyle bir baktım açıkcası gülsemmi ağlasammı bilemedim.
Aşşağıdaki mesajı görünce ciddiyim bir an ingilizce birşeymiş gibi okumaya çalıştım ne olduğunu çözemedim ve siteye gelen yorumlarda bu şekilde bir insan evladı bir dili daha çok nasıl katledebilir ?

ethh durgche yü bosuoz ne faa da punda ayruja punnarun hebsüü jogg dadlu pu sajj modleü aslan bası mu neöle bişi ama 1şi söliim mi eer emoluh ijinüzde yohsa hecc bulasmaunn bnje emo olmada önje emo nedür örenin ayruja böle yabujaksanuz hej yabmaun sırf beenionuz die phen emoyum demeünn

Arada türkçe bir şeyler var...
Öyle bir şey ama bir şey söyleyeyim mi eğer emoluk içinizde yoksa hiç bulaşmayın bence. Emo olmadan önce emo nedir öğrenin, ayrıca böyle yapacaksanız hiç yapmayın, sırf beğeniyorsunuz diye ben emoyum demeyin..

Not: @Miller Bu arada Fince ve Danca arası gidip gelen dilide çözmüş oldum az çok :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
emoluk nedir peki:D kısaca özet geçermisiniz...(ben biliyomda sölemem:p)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Millet manyak ya.Bunlar 13-14 yaşında çocuklar.Daha kendi özlerini bulamadıkları için sürekli özenti hali içindeler..Rahatlıkla doğru düzgün Türkçe yazabilecekken bilerek yanlış yazıp dikkat çekmek, ben farklıyım, herşeyi biliyorum demek istiyorlar.Çözebilmeniz için biraz psikolojiye kafa yormanız gerekir..

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Millet manyak ya.Bunlar 13-14 yaşında çocuklar.Daha kendi özlerini bulamadıkları için sürekli özenti hali içindeler..Rahatlıkla doğru düzgün Türkçe yazabilecekken bilerek yanlış yazıp dikkat çekmek, ben farklıyım, herşeyi biliyorum demek istiyorlar.Çözebilmeniz için biraz psikolojiye kafa yormanız gerekir..

Bazıları resimlerini yolluyorlarda hiç 13 14 yaşında çocuklar değil hatta görseniz " çok güzel bir bayansın ne işin var emo sitesinde elalemin sitesine resmini yollyuorsun" dersin yani ;)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Zeka yaşları düşüktür.Mesela tvdeki yarışmalara katılmak isteyenler internette yarışmanın kendi sitesi yerine adamın birisi blogunda X yarışmasından bahsetmiş o bloga girmişler.Yapılan yorumlar bilmemne ne abi beni yarışmaya kabul et falan filan.Yani koskoca adamlar, kadınlar ama bilinç yok zeka düşük.Girdikleri sitenin adresine veya içeriğindeki diğer şeylere hiç bakam gereği duymuyolar.Bu konuyu googleda araştırın bol bol gülersiniz o kadar sap varki memlekette..Ben bloguma tarkan yazısı yazmıştım gelen ziyaretçi blogun sahibini tarkan sanıyodu heralde saçma sapan yorumlar yapıyolardı :D

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ego tatmin meselesi.

eskiden duvar yazılarını okurken hiç zorlanmazdım,şu günlerde yazılan duvar yazılarında bile abuk subuk bir dil kullanılmış.

nefretim sna deqil ,

burası bizim meqan aqıllı olun,

ne diyeyim bende bunları görünce "why hi one why" demekten kendimi alamıyorum.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bunlara sinir olduğum kadar hiç birşeye olmuyorum çekirge sürüsü gibiler :D
Benim 1 yaşındaki yeğenim daha güzel konusyor bee egueguegue diye diye

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
emoların kendi aralarında böyle bi konuşma tarzı var :) ama tatlı şeyler ya ben seviyorum oldukları gibi görünüyolar :D Bende forum düşünüyorum arada bi iki manita yaparım diye iyi para kazanıyomusun ? :)

düşünsene biz iyinette böyle konuşuyoruz

knk bnm zte hklnd :D

bej aylk lnk deisimi on ujj dolarss :D

yn bi bx www....com
> ödme aldnm?
yni üje oldm sznde yrdmlarınızla 2gn sra alrm
> ziiii.. :D

gerçi onlarınki daha beter ya hadi hayırlısı :D

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Zeka yaşları düşüktür.Mesela tvdeki yarışmalara katılmak isteyenler internette yarışmanın kendi sitesi yerine adamın birisi blogunda X yarışmasından bahsetmiş o bloga girmişler.Yapılan yorumlar bilmemne ne abi beni yarışmaya kabul et falan filan.Yani koskoca adamlar, kadınlar ama bilinç yok zeka düşük.Girdikleri sitenin adresine veya içeriğindeki diğer şeylere hiç bakam gereği duymuyolar.Bu konuyu googleda araştırın bol bol gülersiniz o kadar sap varki memlekette..Ben bloguma tarkan yazısı yazmıştım gelen ziyaretçi blogun sahibini tarkan sanıyodu heralde saçma sapan yorumlar yapıyolardı :D

eğitim sitem'in staj haberleri kategorisine odtü,boğaziçi,koç üniversitesi öğrencileri ilan bırakıyordu...düşünün artık interneti ne kadar bilinçli kullanıyoruz.(cv yazıp gönderenler vardı)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Vallaha ben çözdüm

Evet dürjeyi boyuyoruz ne var da bunda ayrıca bunların hepsi çok tatlı bu saç modeli aslan başı mı ne o öyle birşey ama birşey söyleyeyim mi?Eğer emoluk içinizde yoksa hiç bulaşmayın bence emo olmada emo nedir öğrenin ayrıca böyle yapacaksanız hiç yapmayın sırf beğeniyorsunuz diye ben emoyum demeyin

Oh be, zor oldu ama çözdüm :)

Böyle insanlar çok var ama bu biraz abartmış.Atatürk ne zorluklarla Türkçe alfabemizi tanıttı, yeni alfabe verdi ülkemize. Bu şekilde değiştirip saçma saçma yorumlar yazılsın diye mi? Yazık...

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
emoların kendi aralarında böyle bi konuşma tarzı var :) ama tatlı şeyler ya ben seviyorum oldukları gibi görünüyolar :D Bende forum düşünüyorum arada bi iki manita yaparım diye iyi para kazanıyomusun ? :)

düşünsene biz iyinette böyle konuşuyoruz

knk bnm zte hklnd :D

bej aylk lnk deisimi on ujj dolarss :D

yn bi bx www....com
> ödme aldnm?
yni üje oldm sznde yrdmlarınızla 2gn sra alrm
> ziiii.. :D

gerçi onlarınki daha beter ya hadi hayırlısı :D

Açma derim türkiyede emo siteleri aasında en çok hitlerden birini ben alıyorum fakat günlük kazancı çok çok çok az :)

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
benim sitede yapanlar vardı. İmzama resim ekledim degiştiler :D

Buyrun:
turkce_konus.gif

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.