Gümüş Yüzük

mustafahazirci

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
5 Şubat 2013
Mesajlar
101
Reaction score
0
gümüş yüzük.JPG

Günümüzde de kendi aktualitesini koruyan gümüş, ister erkek takıları isterse de kadın takıları olsun en çok tercih edilen değerli madendir. Gümüş yüzük, gümüş kolye, gümüş bileklik günlük kullanım için çok uygun olmakla beraber farklı, ihtişamlı ve şık tasarımlarıyla bir davette, özel bir günde de rahat bir şekilde kullanılabilir.

Bu sene takılara baktığımızda en çok yüzüklerin trend olduğunu görebiliriz. Özellikle her parmağa yüzük takma trendi karşımıza çıkıyor ki bu da her gün yeni tasarımların ortaya çıkması için zemin yaratıyor.

Diriliş Takı olarak ürettiğimiz takılarda gerçek 925 ayar gümüş madeni kullanıyoruz. Önceliğimiz gümüş yüzükler olsa da gümüş kolye, gümüş bileklik ve kadınlar için gümüş küpeler de tasarlayarak her takı çeşitine ve daha fazlasına yeni sitemizde yer vermekteyiz.

Erkek takı ağırlıklı marka olarak erkek gümüş yüzük kategorisinde 1300`ün üzerinde gümüş yüzük sunmaktayız. Ama bununla beraber kadın gümüş yüzük ve gümüş alyans kategorilerinde de mevcut olan tasarımlarımızla birlikte 1600`ün üzerinde her biri farklı tasarımlarda gümüş yüzük koleksiyonuna sahipiz. Kendini geliştiren, değiştiren ve yeniliğe açık bir marka olarak trendleri takip edip yeni ürünler tasarlamakla ürün yelpazemizi kalitemizden hiç bir şey kaybetmeden genişletmeyi hedefliyoruz.

Site: https://dirilistaki.com/gumus-yuzuk
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst