Gün doğmadan neler doğarmış

X
Xman
Misafir
Arkadaşlar bu geceyi evimizde ailecek geçirmeyi planlarken az önce kayınpederimin yoğun bakıma kaldırıldığı haberini aldım apar topar eve geldim üstümü değişip hastaneye geçiyorum, bu gece hastanede sabahlıyacağız, sağlık olsunda gerisi önemli değil. Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı bir yıl dilerim.

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar bu geceyi evimizde ailecek geçirmeyi planlarken az önce kayınpederimin yoğun bakıma kaldırıldığı haberini aldım apar topar eve geldim üstümü değişip hastaneye geçiyorum, bu gece hastanede sabahlıyacağız, sağlık olsunda gerisi önemli değil. Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı bir yıl dilerim.

Acil şifalar diliyorum kayınpederiniz için umarım sağlığına bir an önce kavuşur. Ailenizin ve sizin yeni yılınızı kutluyorum

0
Onaylı Üye
Üye
geçmiş olsun allah acil şifalar versin

0
Onaylı Üye
Üye
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

0
Onaylı Üye
Üye
Allah acil şifalar versin

X
Xman
Misafir
sağolun arkadaşlar 3 saat kadar bekledikten sonra hastayı göremeden gönderdi doktor bizi kayınbirader bekliyor hastanede bizim yapacağımız bişey yokmuş şuan için beklemekten başka, sabah ben gidicem kayınbiraderi eve göndericem bu şekilde bir süre devam edecek gibi :(

0
Onaylı Üye
Üye
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

0
Onaylı Üye
Üye
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.

0
Onaylı Üye
Üye
Allah acil şifalar vesin..Durumu nasıl oldu?

0
Onaylı Üye
Üye
geçmiş olsu sağlık herşeyden çok önemli bi dahaki yılbaşını umarım hep birlikte geçirirsiniz

0
Onaylı Üye
Üye
geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Hayatın en sevmediğim yönü bu..
bir yanda kutlama yapan insanlar diğer yanda hasta insanlar..

Keşke herkes mutlu olsa hiç hasta üzgün fakir kötü insan olmasa o zaman bu dünya çok güzel olurdu. Ama hayat böyle işte. Tekrar geçmiş olsun.

1
Onaylı Üye
Üye
Allah acil şifalar versin ne diyeyim..

Son durum nedir?

X
Xman
Misafir
Allah acil şifalar versin ne diyeyim..

Son durum nedir?

walla arkadaşlar omurilikte iltihaplanma ve buna bağlı menenjit başlangıcı tespit edilmiş, hastaneye yatırdığımız güne göre iyiymiş ama biz hala kendisini göremedik, yoğun antibiyotik tedavisi uyğulanıyor tedaviye cevap verirse iyileşecek inşallah, cevap vermezse son çare ameliyat.

Geri