İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gün doğmadan neler doğarmış

X

Xman

Misafir
Arkadaşlar bu geceyi evimizde ailecek geçirmeyi planlarken az önce kayınpederimin yoğun bakıma kaldırıldığı haberini aldım apar topar eve geldim üstümü değişip hastaneye geçiyorum, bu gece hastanede sabahlıyacağız, sağlık olsunda gerisi önemli değil. Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı bir yıl dilerim.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar bu geceyi evimizde ailecek geçirmeyi planlarken az önce kayınpederimin yoğun bakıma kaldırıldığı haberini aldım apar topar eve geldim üstümü değişip hastaneye geçiyorum, bu gece hastanede sabahlıyacağız, sağlık olsunda gerisi önemli değil. Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı bir yıl dilerim.

Acil şifalar diliyorum kayınpederiniz için umarım sağlığına bir an önce kavuşur. Ailenizin ve sizin yeni yılınızı kutluyorum

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
geçmiş olsun allah acil şifalar versin

X

Xman

Misafir
sağolun arkadaşlar 3 saat kadar bekledikten sonra hastayı göremeden gönderdi doktor bizi kayınbirader bekliyor hastanede bizim yapacağımız bişey yokmuş şuan için beklemekten başka, sabah ben gidicem kayınbiraderi eve göndericem bu şekilde bir süre devam edecek gibi :(

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allah acil şifalar vesin..Durumu nasıl oldu?

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçmiş olsu sağlık herşeyden çok önemli bi dahaki yılbaşını umarım hep birlikte geçirirsiniz

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Hayatın en sevmediğim yönü bu..
bir yanda kutlama yapan insanlar diğer yanda hasta insanlar..

Keşke herkes mutlu olsa hiç hasta üzgün fakir kötü insan olmasa o zaman bu dünya çok güzel olurdu. Ama hayat böyle işte. Tekrar geçmiş olsun.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Allah acil şifalar versin ne diyeyim..

Son durum nedir?

X

Xman

Misafir
Allah acil şifalar versin ne diyeyim..

Son durum nedir?

walla arkadaşlar omurilikte iltihaplanma ve buna bağlı menenjit başlangıcı tespit edilmiş, hastaneye yatırdığımız güne göre iyiymiş ama biz hala kendisini göremedik, yoğun antibiyotik tedavisi uyğulanıyor tedaviye cevap verirse iyileşecek inşallah, cevap vermezse son çare ameliyat.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.