İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Güncel PTC-Bol Reklamlı Site

Addison123

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2011
Mesajlar
529
Reaction score
4
Yeni bir PTC sitesi açılmış. Hergün baya reklamla tıklama olağınız var.
http://www.guncelptc.com/?r=addison123

Güncel PTC Nasıl Çalışıyor

Güncel PTC bir Autosurf , Çok düzey pazarlaması, piramit, Ponzi, matriks veya Çabuk Zengin olma planı değildir.
Güncel PTC uluslararası ve Türkiye'de site üzerinde diğer web sitelerinin reklamını göstererek potansiyel müşterilerin binlercesine ulaşmak için reklamcılara izin veren ÜCRETSİZ hizmeti temel alan, reklamlar üzerinde sörf yapılarak kazanç sağlamaya yenilik getiren yeni bir sistemdir. Bütün reklam gelirlerinin tam hesaplanan bir yüzdesi bizim üyelerimize geri ödenir. Güncel PTC diğer reklamcılık kaynakları ve diğer Güncel PTC üyelerinin direkt sponsorluğu vasıtasıyla websiteleri için kazanmaya ek olarak düzenli üyelerine ödeme yapar.

Nasıl Para Kazanacaksınız?
"Sörf" sayfası yoluyla 45 veya 30 saniye süresince tarayıcınızda websitelerini görürsünüz. 45 yada 30 saniye süresince izlediğiniz reklam sayfasında yeşil bir 'Onay' işareti ya da mükerrer izlemede kırmızı 'X' işareti alırsınız. Yeşil 'Onay' işareti sizin standart (ücretsiz) üye için $0.01 veya premium üye için $0.0125 için kazandığınızı, eğer kırmızı 'X' işareti çıkarsa kazanmadığınızı ifade eder. "Sörf" sayfasından bir websiteni tekrar açtığınız zaman kırmızı 'X' göreceksiniz. Bu olduğu zaman hiçbir kredi kazanamazsınız.

Hem üyelere, hem reklamcılara tekrarlamaya maruz kalmalarını önleyecek değerli bir faydadır. Her ne zaman tıklayarak bir websiteyi görürseniz, aynı siteyi yeniden 24 saat sonra tekrar ziyaret edebilirsiniz. Bu doğrudur! 24 saatten sonra tekrar tıklayabilirsiniz ve yeniden websiteyi görebilirsiniz. Bu, "Reklamı tekrar izlemek" kullanılarak reklamcının zarara maruz kalması engellenir ve o daha fazla potansiyel üye kazanmayı artırır.

Kazanç Örneği (Güncel ortalamalar temel alındı)
Tıklama Kazancı $0.003 Kazançlar
Üye Ref. Üye Ziyaret Sayısı Günlük Haftalık Aylık Yıllık
1 20 $0.06 $0.42 $1.8 $21.6
20 10 $0.5 $3.5 $15 $180
Toplam Kazançlar $0.56 $3.92 $16.8 $201.6

Haftada kaç reklamın müsait olacağını bilmeden hiçbir bilgimiz yokken, biz Güncel PTC nin hızlıca büyüdüğünü ve reklamcıların da bizim hizmetimizin gerçek potansiyelini keşfettiğini biliriz. Biz yeni başladık ve bizim reklamcı alanımız küçüktür, bundan dolayı SABIRLI OLUNUZ! Gelecek aylarda kazancınızı artıracak olan reklamların sayısında artış olacağını göreceksiniz! Bu bir zengin-olma-planı değildir ama o, şimdilik cebinize fazladan cep harçlığı kazancı koyabilir!


Kayıt olmak için Link;

http://www.guncelptc.com/?r=addison123

Üye olanların konu altına üye olduklarını belirtilerse sevinirim.
 

bozalic

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
266
Reaction score
2
Konum
Gaziantep
daha iyi bir site tasarımlarına ihtiyaçları var. açıkçası güven vermedi.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst