İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Güncelleme oluyor arkadaslar

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet herşey değişmiş, çok fena ceza kesmiş google link satanlara

navarro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet benim toolbarda 5 gözüküyor.Ha sen forum.iyinet i demişsin :p

Edit: Güncelleme olmuyor sitelerinden biri değer almıştır toplu güncelleme olacağını sanmam 1 ay oldu güncelleneli.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
evet herşey değişmiş, çok fena ceza kesmiş google link satanlara

http://www.limk.com/reklamver.php den

Biliyorsunuz, Google aramalarında ilk sıralarda yer almak için Google PageRank'inizi arttırmanız gerek (PR Bilgi). Limk, Seyvet ve Filimk sitelerinin PageRank'i (PR) 5'tir. Bu 3 sitede sayfa altlarında text linklerinizin yayınlandığı PR Bar sistemimiz için aylık ücret 30 YTL'dir.. Limk PR Bar sistemi sizin sitenizin Google aramalarında ilk sıralarda yer almasını sağlayacaktır, bu sadece Limk'te reklam verdiğiniz süre için değil uzun vadede sitenize çok yarar sağlayacaktır.

PR değerleri sıfır olmuş

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Eee simdi biz link değişimi yapanlar değişim bir sonraki güncellemeye kadar dedik :D

Bu arada benim hiç bir sitemde güncelleme olmamıs...

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet google cezaları kesti ilk cezayı ben yedim heralde biraz link değişimi yapmıştım direkt sandbox a aldı :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Evet benim 1 hafta önce açtığım sitede de güncelleme olmuş ama hala pr 0

(...Güncelleme olduğunu nerden anladım diye sorarsanız: hani şu toolbarda pr bölümü beyaz olursa güncellenmiş ama hala 0 demek oluyor ya ordan anladım...:) )

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İki sitem n/a'dan 0'a yükselmiş :D Birdahaki güncellemede pr alır demek oluyor bu sanırım :)

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Genel bir güncelleme değil sanırım bana ne uğrayan ne de kapımdan gecen var ... ( Hayin G o o g l e )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5