İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Günde En Az 1k Tekil Ziyaretçi.İmkansız Başardık.Artık Websiteleriniz ve Youtube Kanallarınız Uçacak

myevrenn

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2016
Mesajlar
140
Reaction score
0
Yanlış duymadınız. Artık sizinde popüler olmanızın zamanı gelmedi mi? Sesinizi duyurmanın zamanı gelmedi mi? Büyük bi projeye imzaa attık. Hani kimimiz bilir. Facebook'ta reklam vermek çok pahalı. Ama kalabalık gruplarda sitemizin veya youtube kanalımızın reklamını koyalım. Büyük bi kitleye ulaşalım diye düşünür. Fakat bu çok yorar tek tek gruplara girip paylaşım yapmak. Biz size işte bu adımda özel paylaşımlı seçeneği sunacagiz. Ve size sistemimizi şifrelemeyip açık kodlu olarak vereceğiz. Dünyaca ünlü Qpyton kodlama dilini biliyosunuzdur. Biz sistemi bu kodlama dilinden faydalandık. Android,ios cihazınızdan bile tek tıkla paylaşım yapıp arkanıza yaslanıp izleyeceksiniz. Artık sizde sesinizi kolayca duyurabileceksiniz.

Sistemimiz şu şekilde paylaşım yapabilmektedir.

QMRBgk.jpg


Özelliği Yazınıza kücük resim ekleyebiliyorsunuz.
Resmin üzerinde gördüğünüz gibi Kardeşim Benim yazmakta. Ve onun altında işte o eğlenceli dakikalar yazısınıda siz belirleyebiliyorsunuz. Sistemi siz yönetiyorsunuz tamamen istediğiniz biçimde paylaşabiliyorsunuz. Arkanıza yaslanıp izleyin. paylaşım yapıyor ve program ARKA PLANDA ÇALIŞABİLMEKTEDİR.
Facebook'un Spam olarak algılamaması için aralıklarla gönderiyor. Hesabınız bu şekilde kilitlenmiyor. (Yinede Garanti Vermiyoruz. Facebook sonuçta. Ne yaptığı belli değil.)

Sistem tokenle çalìyor. Android veya ios cihaziniza marketen Qpython u indirip kullanabiliyorsunuz. Kurulumu size satın aldıktan sonra detayları anlatacaz.

Sadece tek tikla paylaşım yapabileceksiniz. Kanıtı:
MJ6pp9.png



Gördügünüz gibi tüm üye olduğunuz gruplara hatasız göndermektedir. Bi kaç tane hata belirtildi. Hatanın nedeni bazı grupların duvarı kapalıdır. Bi şey paylaşılma özelliği kapalı diye hata vermektedir. Program Sorunsuz Çalışmaktadır.

Ücret: 50 TL'dir. Lisans vermiyoruz. Bi ömür boyu bunu kullanabilirsiniz. Bir kerelik alıyorsunuz ve her daim kullanıyorsunuz :) Kendinize ait sistem oluyor böylelikle. Zorluk çekmeyeceksiniz. :)

Ödeme Yolları: Paypal

Sormak istediğiniz varsa buradan sorabilirsiniz.

Konu Güncel

Ve sizlerle Programın sadece bir kerelik yaptığımız demo görüntüde 1 Günde Analystic Görüntülerini paylaşacağız. Tarih 25 Mayıs 2016- 26 Mayıs 2016 Görüntüde 60 Tekil kişi diyor ama siz bakmayın şuan 125 Tekil Kullanıcı ya çıktı. Kanıt Burda:

YbvkQa.jpg


Günde en az 1K Hite Ulaşabileceksiniz.
 

loost123

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Ekim 2014
Mesajlar
367
Reaction score
0
tutarsızlık var dostum. kanıt diye koyduğun şey kanıt değil :D
 

ozweb

0
Yasakli Uye
Katılım
1 Nisan 2016
Mesajlar
88
Reaction score
0
İlerde kapatılırsa veya engellenirse güncelleme yapacak mısınız programa
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst