Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hotmail account'uma max:20 tane inbox'a 5 kadarı düşüyor.
yahoo'ya: 30 tane inbox'a nadir 1 tane belki düşüyor
gmail:3,5 tane belki..
özel1: her gün 10-15
özel2: yine 10..
özel3: hiç gelmiyor, çünkü mail serverımda bir sorun var, şimdi düzeltmeye çalışıyorum
Gmail hesabıma haftada en fazla 10-15 tane index klasörüne geliyor. Diğerleri spam klasörüne gidiyor , bencede en iyi spam koruması YAhoo ile Gmail 'de var.
superposta.com hesabimda gunde 5-10tane
hotmail hesabimda 30 tane filan
ben bunlara sukur diyorum su Horde kullanmistim sitemin panelinde [email protected] gibi abi gunde 150tane geliyordu turk yabanci kafayi yemistim sonra kapattim bir daha acmam artik cinnet geciriyorum eskiden bunun belli bir usulu vardi simdi bu yolu ogrenen kim varsa yolluyor bakalim hayirlisi
benim bir mailime günlük 20 - 30 tane gelse kafayı yerim. bazı maillerime hiç gelmiyo hafif deşifre olmuş olanlara bir kaç tane geliyor. demekki siz dikkat etmiyorsunuz..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5