İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

GUNLUK 5K TEKIL ALMAN HIT GARANTILI 7 LİRA

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
1
BU YÖNTEMLE PTP SİTELERİNDEN YÜZLERCE EURO KAZANABİLİRSİNİZ.HİTİ SATIN ALDIĞINIZDA HAFTALIK ÖDEME YAPAN GÜNLÜK 8-15 EURO KAZANABİLECEĞİNİZ ÖDEMEYİ PAYPALA YAPAN SPONSOR DA SİZE VERİLECEKTİR.
DEDİĞİM GİBİ AYLARDIR BEN KAZANIYORUM .SİZ DE KAZANIN.

ZATEN BİLENLE BİLİYOR.

başlık gayet açık oldu arkadaşlar.

%80 alman % 20 avusturya ve diğer avrupa ülkeleri.

diğer forumda bu işi uzun zamandır yaptım. kişisel sebeplerden ordan satışı

Yabancı hitin ne kadar değerli olduğunu hepimiz biliyoruz.

konu nedir nasıl dır diye hemen sorulara geçmeden önce lütfen bütün yazıyı okuyalım.
aşağıdaki başlıkta 20 ye yakın aradaşa satış yaptım bir tanesi bile olumsuz görüş bildirmedi. itrader veren iki arkadaşımız var. arkadaşlarımız sitelerini bildirilmemesini istediği için açıklamıyorum.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ KONUYA BAKABİLİR.

peki ne işime yarayacak diyenler

hitler kesinlikle tekildir. oto hit değildir.
her bir kişi bilgisayarından bir bannere ya da linke tıklayarak gelir.

1- alexada artış ( hızlı ve aldığınız sürece daimi artış %800 hızla ilerleme)
2-ptp sitelerinden kazanç(popup, layer )
3-toplistlerde en tepeye çıkarak ordan da hit kazanma
4-adsense geliri (bu garanti edilmez.) belki tık alırsınız belki almazsınız.

ptp yani gösterime ödeyen tüm sistemlerde kullanılabilir.

kısa ve öz, günlük 5 k tekil garantili hit 7 tl haftada 35 k tekil hit

verdiğimiz rakamlar minimumdur daha fazlasını alacaksınız.

tek günlük satış yoktur. 7 günlük paketler halinde satılmaktadır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
A

a.ışık

Misafir
ben biliyorum bu hitlerin kaynağını :) siz de başka bir alman reklam sitelerinden parayla reklam kiralıyorsunuz aradaki fark size kalıyor sanıyorum ;) 1K = 0.5 euro gibi birşey olması lazımdı en son

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynı soruyu bende sormak istiyorum ? Satış hala güncel mi ? ve Moneybookers ile ödeme kabul ediyormusunuz ?

A

a.ışık

Misafir
site bu arkadaşlar: http://www.adwork24.de/ sitede benim de üyeliğim olmasına rağmen
ben referalsiz olarak linki veriyorum! sitede paypal ile çok ucuza alman hitleri satın alabilirsiniz,
yeter ki biraz almancanız olsun ;) sitenin adresini vermem konuyu baltalama veya arkadaşa saygısızlık
olarak algılanmasın lütfen, sadece pm'lerle birkaç talep geldiği için açıkca yazdım herkes fayda görmesi için.

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
benim gibi almancası yetersiz olan arkadaslar için biri bu siteyi resimli olarak üyelik ve hit alımını acıklayıcı olarak yazabilirse cok yardımcı olur.yazan kişi ref adresinide verirse ordan üye olucam ben

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
site bu arkadaşlar: http://www.adwork24.de/ sitede benim de üyeliğim olmasına rağmen
ben referalsiz olarak linki veriyorum! sitede paypal ile çok ucuza alman hitleri satın alabilirsiniz,
yeter ki biraz almancanız olsun ;) sitenin adresini vermem konuyu baltalama veya arkadaşa saygısızlık
olarak algılanmasın lütfen, sadece pm'lerle birkaç talep geldiği için açıkca yazdım herkes fayda görmesi için.

çok ucuza dediğin 5000 hit 1,80 euro nasıl ucuz:D

A

a.ışık

Misafir
benim gibi almancası yetersiz olan arkadaslar için biri bu siteyi resimli olarak üyelik ve hit alımını acıklayıcı olarak yazabilirse cok yardımcı olur.yazan kişi ref adresinide verirse ordan üye olucam ben

bir pencerede de translate.google.com 'dan açın aynı siteyi, takıldığınız sayfaları oradan türkçeye tercüme ettirin. ben öyle yapıyorum ;)

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
1
satış güncel değil malesef :) ancak bir iki güne yeni bir bombayla dönüyoruz .bekleyin.

bu arada uzun zaman ayrı kaldım adwork24.de sitesine türkler reklam veremez verdim diyen varsa ya yalan söylüyordur ya da gözünden kaçmıştır site yöneticilerinin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.