İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Günlük 800-1000 tekili olan siteye çok uygun fiyata 468x60 reklam .

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorması ayıp....
iki günde nasıl tekilini 800 den 3.000e çıkarmayı Başardın ?

yada çoğulunu 30.000e ?
sence bu kadar çabuk bir yükselme normalmi ?

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
adwors kullnıyorsun şuan 2 gundur gözume çarpiyor.
peki sen sımdı 3000 tekilim var diyorsun sana reklam verecek kişiye bu garantiyi devamli verebilecekmisin?
adworsu bıraktiğinda sitenmin normal tekili kaç olacak bunun hesaplamasinida bi yap karşi taraf mağdur duruma düşmesin.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=şiir&meta=

R

RTSngz

Misafir
Extreme'de gözüküyor zaten eski günlerdeki tekil. Bundan sonra da bu şekilde devam edecek.
Kimse mağdur duruma düşmeyecek.
Emin olabilirsin. Adwords hakkında detaylı bilgi almak istersen [email protected] ekle görüşelim.

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Konuyu bölmek gibi olmasın ama benimde eski adwords reklamalarım geçen gün aniden patladı bende tekil hitime 3500 falan yazmıştım reklam alırken ama o gün 10,125 hitim olmuştu bende kalkıp reklam alacağım yerdeki yazımı değiştirmedim sonuçta adwords geçici bişey sürekli hitim 10k kalmayacaktı onun için bence olağan hitini yazman reklam veren içinde iyi olur senin içinde saygılar ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.