Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK İSTERMİSİNİZ? EVET YANLIŞ DUYMADINIZ EVDEN, İŞTEN, BOŞ VAKİT BULDUĞUNUZ HERYERDEN GÜNDE BİR KAÇ SAAT AYIRARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ. NASILMI SADECE 15 TL GİBİ CÜZİ BİR SERMAYE İLE .ANKETÖR E-KİTABINI ALARAK buradan ADRESİNDEN ALABİLİRSİNİZ. ANKET KAZANÇ KANIT VİDEOSUNU BU ADRESTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ. şimdi izle.
o rakam hiçbişey kuzenim 30.000 dolar kazanıyor çokta basit sitelerden ama bu aralar ne kadar kazanıyor bilmiyorum işin kötü tarafı ben bi türlü adsense hesabı alamıyorum alabilsem 1000 dolara yakın kazancamda gunde 4000 6000 arası tıklanma oranım var ama adsense vermiyo google anlamadım gitti
Günlük 20-25 dolara yakın geliyor ama 4 siteden toplam. Tık başına geliri arttıran bir diğer faktör de içeriğin özgünlüğü. Alıntı içerikli sitelerde tık başı düşük olan reklamlar çıkarken, özgün içerikli sitelerde daha yüksel tık geliri olan reklamlar çıkıyor.
%0.85 Sayfa TO çok kötü ayrıca kazancınız çok düşük peki nasıl arttırırsınız anlatıyim :
1 - Reklamları sayfaya yedirin yani sayfanın arka fon rengiyle ve yazı karakteriyle uyumlu olsun reklam olduğu belli olmasın
2 - Reklamın konumu çok önemli sayfanın orta ve sol üste yakın bölümü her zaman tıklama oranını yükseltir.
3 - Mümkünse reklamı sayfanın ortasındaki içerikle harmanlayın
4 - en önemlisi yabancı kelimelerle yabancı site açarsanız kazancınız çok artar mesela tıklama başına en az 1 dolar gibi rakamları görürsünüz
5 - Asla paralı hit çekmeyin Google hesabınızı kapatır. Adsense'in istediği organik arama sonuçlarından gelen hitler ve tıklamalardır Google bunu takip ediyor.
6 - Özgün içerik olursa daha iyi olur
Google'un istediği en önemli şeyler bunlar daha bir sürü etken var kazancı arttıracak.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5