İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Günlük Kaliteli ve Düzenli Post İşleriniz Yapılır.

KayRa ÇınaR

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ocak 2012
Mesajlar
60
Reaction score
0
Konum
Çorum
Ben Kimim :

Merhaba arkadasla ben aslında neti 2 sene önce bırakmıştım ve yuvamı kurdum 1 yaşından beri anne babasız büyüdüm ben ve sevdiğim insanıda kaçırarak evlendim yaşlı babannemin maaşı ile geçinmeye çalışıyorum haftalık 75 tl gibi bir para ile şişman oldugum için çoğu yerde iş bulamadım ve 3 ay önce avatarımdaki oğlumu topraga verdim ben evde yokken (gece çalışırken 2.5 aylık bir işte çalışıyordum) o sırada gece vefat etmiş ve sabah hanım bulmuş cansız bedenini eve geçtiğimizde eve net aldım çünkü o acıyı biraz olsun oyalaması için hanımında kafası dagılsın diye oyun falan vs. gibi şeylerle kafasını dağıtsın diye ben evden çıkamıyorum eşim ben olmadan mutfaga bile gidemiyor korkuyor çünkü (Ruhsal) bozukluk gibi birşey zamanla inş Rabbimin verdiği Sabır ile Atlatacağına Eminim..


İşimiz:

Merhaba Arkadaşlar Daha Önceden Açtığım Post Konusundanda Bilinirki Özenli ve Temiz Bir Şekilde Post Hizmeti Vermekteyimdir Çalışan Arkadaşlar Bilirler Neyse Gelelim İşimize Şu Anda 2 Site İle Devamlı Çalışmaktayım ve Bundan Sonrada Gerekmedikçe Toplu Post Almayabilirim Günlük Post Hizmetine Başlıyorum Artık Hem Benim Bakımımdan Hemde Forum Siteleriniz Bakımından Daha Güzel Olur Günlük Konu Açmak Evet Olay Bu Yapacağımız iş Budur Günlük Post Atmaktır Sadece Forum Sitelerine Atılır.


Günlük 25 Post Aylık 750 Post = 25 TL
Günlük 50 Post Aylık 1.500 Post = 50 TL .

Günlük 75 Post Aylık 2.250 Post = 75 TL

Günlük 100 Post Aylık 3.000 Post = 100 TL

Günlük 250 Post Aylık 7.500 Post = 250 TL




Ödemeleriniz İş Alımlarına Göre Değişir 750 & 1.500 Postlarda Ücret Peşin Alınır Diğerlerinde Ücretin Yarısı Peşin Yarısıda İş Ortasında Alınır..




Ödemeleriniz

Eft & PTT




NoT:

İş Başında Ödemeyi Yapmayan Arkadaşlar Güvenemedikleri için Yapmazlar Haklılarda Kendilerince Ama Bende Kendimce Haklıyım Çünkü Bana Güvenmeyen Birisi ile ÇAlışmam Herşeyden Önce 2 Taraf içinde Güven Önemlidir SayGıLarımLa

İletişim için konu Altından veya Pm ile bildirebilirsiniz..
 

Karluk

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2010
Mesajlar
1,221
Reaction score
52
Konum
Gönüller...
Kayram farklı forum sitelerinde bir duyurumu yayınlaman kaça mal olur? Diyelim 50 tane kalabalık forum sitesinin ilgili bölümünde?
 

dragon11954

0
Yasakli Uye
Katılım
5 Haziran 2012
Mesajlar
55
Reaction score
0
mybb forumdan vb foruma konuları ve yorumları aktarırmısın / eski forum sitemdeki konu ve yazıları worde veya txt dosyasına kopyalacak sonra yeni kurdğum foruma gireceksin eğer olursa alıntı ile cevap verebilirsın
2 tl paypal ile ödeme yapabilirim
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst