İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Günlük tekil hit 7-18K olan siteye reklam alımı

hudey yazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site manga sitesi olup Türkiye'nin en hit manga sitesidir.Manga derken insanlar karıştırmasın diye çizgiroman değil manga!

Site ortalama 7-18K civarı bir istatistiğe sahiptir.Googlenin reklamlarına göre günde 140k gösterim oluyor.Reklam gelirleri hem google adsense hemde alınacak reklamlar bağışlanacaktır.Bağışlar durumu kötü olduğuna inandığımız ailelere verilmektedir.Neyse bu konu zaten sizi ilgilendirmiyor sadece bilgi amaçlı vereyim dedim.

468x60 = Tüm site içinde gözüken reklam (Online manga okuma gösterim dahil)
728x90 = Tüm site içinde (Online manga okuma gösterim hariç)

Toplam 2 adet 468x60 reklam alınacaktır = 150tl aylık
Toplam 728x90 2 adet reklam alınacaktır = 125tl aylık

3 Aylık alımlarda indirim uygulanmaktadır.

Not : Siteye giren üyeler 15-42 yaş ortalamasına sahiptir.Google adsense gösterimini saymazsak webalizer istatistiklerine göre ortalama 500K-550K çoğul hiti var.Diğer istyatistikleride vermeye çalışayım size.

Herbir ünite (+) sayfaya 1 000 kez erişimi gösterir (sayfadaki nesnelere erişim dahil).
ay erişim sayfa
Ksm 2010 9113622 52399 +++++++++++++++++++++++++++++++++

En meşgul ay: Ksm 2010 (52 399 kez erişimi gösterir).

Ne varsa size onu verdim arkadaşlar.Alacak olan kişiye sadece site adını vereceğim.Alexa'da bugün 136.987. sırada.Ay bazında yani 30günlük hesaplama ile veriyorum.

Ödemeler Ziraat Bankasına yapılacaktır.site kesinlikle alınmıyor aynı şekilde w-a-r-e-z sitede alınmayacaktır.Çünkü site geliri bağışlanacağı için işe haram para karışsın istemiyorum.Sadece ilgilenenler pm ile site adını istesin lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ReSt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Splash Reklam Alıyorsanız Hocam Site ve Sayaç bilgilerimi pm alayım.

hudey yazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar maalesef sadece verdiğim reklam seçenekleri var.Ama her şekilde verdiğiniz paranın fazlasını size geri döneceği inancındayım

ReSt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Splash Almıyorsanız Hayırlı Satışlar Hocam.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.