Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hit almakta dert be abi. ben yeni yabancı içerikli site açtım özgün bi içerik. domain yepyeni. buda bikac backlin yaptım bide sitemap attım 3 4 gün oldu yani bekliyom möl möl benden başka giren yok siteye
hit almakta dert be abi. ben yeni yabancı içerikli site açtım özgün bi içerik. domain yepyeni. buda bikac backlin yaptım bide sitemap attım 3 4 gün oldu yani bekliyom möl möl benden başka giren yok siteye
1000 tıka 10,33 aldığımı biliyorum gerçekten berbat ötesi. Bir çok arkadaşlık vs sitesini engelledim. şuan 300 tıka 7 dolar kadar alabiliyorum. 300 tıka 7 dolar çok mu ? Hayır o da berbat . Az oluyor ama en azından biz böyle yaptıkça tık başı ücretleri yükselteceklerdir.
Bugün 93 gösterim 4 tık 1,07 iyi diye düşünüyorum.(makale ingilizce yeni açtım umudum çok)
motorbisiklet resimleri olan ingilizce site 2827 gösterim 186 tık 13,02
araba resimleri olan ingilizce site 993 gösterim 154 tık 10,88
aslında gayet basit siteler hatta site de denmez ya neyse içerik ingilizce olur hitde alabilirsen tabi reklam yerleşimide önemli güzel para kazandırıyor.
yukarıdakiler bir günlük kazançlar değildir yanlış anlaşılmasın.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.