SAYFANIN ÜCRETİ DÜŞÜRÜLMÜŞ BUGÜNE ÖZEL 300 TL İLE SABİTLENMİŞTİR.
Facebook Sayfanızın linki : PM
Facebook Sayfanızın içeriği : Komedi Sayfası
Sayfanızın Üye Sayısı : 140K
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : Takip edilmedi.
İstenen Ücret : BUGÜNE ÖZEL 300 TL
Ödeme Şekli : İş bankası - Akbank -Enpara
Sayfası daha önce şu linkte arkadaştan almıştım. Aldığımda 100k idi şu an 140k oldu. Arada bir kaç paylaşım yapmaktan başka ilgilenmedim ona rağmen kendi kendine tavsiyelerden yükseldi , yükselmeye de devam ediyor. Nakite sıkıştığım için satmak istiyorum. Ayrıca sayfa full organik beğeniler ile yükselmiş. İsteyenlere istatistiki bilgileri gönderirim.
ARkadaşlar sayfayı teklif usülü satıcam. En yüksek teklifi verene bırakacağım. Paraya sıkışık olduğum için ihtiyaçtan. .Lütfen mantıklı teklifler veirseniz sevinirim.
Facebook Sayfanızın linki : PM
Facebook Sayfanızın içeriği : Komedi Sayfası
Sayfanızın Üye Sayısı : 140K
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : Takip edilmedi.
İstenen Ücret : BUGÜNE ÖZEL 300 TL
Ödeme Şekli : İş bankası - Akbank -Enpara
Sayfası daha önce şu linkte arkadaştan almıştım. Aldığımda 100k idi şu an 140k oldu. Arada bir kaç paylaşım yapmaktan başka ilgilenmedim ona rağmen kendi kendine tavsiyelerden yükseldi , yükselmeye de devam ediyor. Nakite sıkıştığım için satmak istiyorum. Ayrıca sayfa full organik beğeniler ile yükselmiş. İsteyenlere istatistiki bilgileri gönderirim.
ARkadaşlar sayfayı teklif usülü satıcam. En yüksek teklifi verene bırakacağım. Paraya sıkışık olduğum için ihtiyaçtan. .Lütfen mantıklı teklifler veirseniz sevinirim.