İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Güvenilir Canlı yasakpara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolfor2

0
Yasakli Uye
Katılım
14 Haziran 2017
Mesajlar
2
Reaction score
0
Güvenilir canlı yasakpara oynamak amatör ve profesyonel tüm yasakpara oyuncularının temennisidir. Siteye üye olunurken girilen ad, soyad, e-mail adresi, telefon numarası ve banka bilgileri gibi kişisel bilgilerin üçüncü bir tarafla paylaşılmaması, yasakpara oyuncularının en fazla dikkat ettiği konuların başında gelir. Az çok ucundan yasakpara sektörüne bulaşanların telefonlarına farklı yasakpara sitelerinden gelen SMS’ler herkesin midesini bulandırıyor artık. Engellemekle de bitmiyorlar ne yazık. İşte tam da bu yüzden güvenilir yasakpara sitelerinin üyelerin kişisel bilgilerini korumasının önemi ortay çıkıyor.

Bir yasakpara sitesinin güvenilir olup olmadığını belirleyen ana kriterlerden diğeri yatırım olarak hesabınıza yatırdığınız paranın bakiyenize yansımamasıdır. Günümüzde birçok merdiven altı yasakpara sitesi lisansı olmadığı için bu bakımdan güvenilmez oluyor ve bu yatırılan paralar çeşitli bahanelerle üyenin sitedeki hesabına yansıtılmıyor. Bu açıdan düşünüldüğünde daha ilk aşamada yasakpara severin bu siteye olan güveni tamamen sarsılıyor.

Sitenin güvenilir canlı yasakpara sitesi olduğunu anlamanın yolu olarak, yeni üyeliklerde verilen karşılıksız hoş geldin promosyonlarının deneme amaçlı olarak kullanılmasıdır. Üyeler bu hoş geldin bonusu ile yasakpara yapıp kazandıklarında paralarını çekmeye çalışıyorlar ve eğer site kazanılan parayı kısa süre içinde, herhangi bir prosedüre gerek duymadan üyenin banka hesabına yansıtıyorsa güvenilir olduğu anlaşılıyor. Yani anlaşılacağı üzere günümüzde yasakpara oyuncuları da artık işi öğrenmiş durumdalar.

Yukarıdaki durumdan da anlaşılacağı üzere yasakpara sitelerinin güvenilir olmasının bir diğer kıstası para çekme taleplerine gösterdikleri reaksiyonlardır. Eğer hızlı bir tepki ile parayı hesaba aktarıyorlarsa güvenilir olarak addediliyorlar.
 

cem

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Mart 2018
Mesajlar
32
Reaction score
0
yasakpara qumar vb. site ve reklamların her çeşidi forum iyinet nezdinde yasaklanmıştır. Konular kilitlenecek ve açan kullanıcılar sınırsız uzaklaştırılacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst