İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Güvenilir Düzgün Reklam Ağı Varmı ?

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün yaklaşık 1 saat webmaster forumlarında kaliteli güvenilir ve alt yapısı sağlam ortaklık sitelerini araştırdım fakat elle tutulur hiçbirşey bulamadım.

Sizin önerebileceğiniz yerli veya yabancı bir ortaklık sistemi varmı ?

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme yapan diye soruyorsan nakitreklam ve adtechi öneririm. ama çok kazandıran diyorsan o zaman öyle bir sistem yok :)

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
adtech zaten kullanıyorum ama hiçbirşey yazmıyor nakitreklamda zaten adtech in ürünleri var :)

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
adhood hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı ?

T

trgy

Misafir
Tık başı az vereceğiz sanırım ama eksiksiz sayım sözü vereceğiz. Net birşey yok şu an için çalışıyorum bu konu üzerinde.

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
Tık başı az vereceğiz sanırım ama eksiksiz sayım sözü vereceğiz. Net birşey yok şu an için çalışıyorum bu konu üzerinde.

reklam sitesi açacaksan sana bir proje önerebilirim.ben yapacaktım fakat senin gibi bütçem iyi değil ondan fikir senden para benden dersen reklamcılıkda tutunabileceğin müthiç bir reklam script ile ortak olabiliriz?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.