İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Güvenilir P.T.C siteleri(ödeme aldıklarım ve ençok kazandıranlar-[ödeme kanıtları])

q00gle

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ocak 2012
Mesajlar
32
Reaction score
0
Günümüzde dünya üzerinde birçok insan geçiminin bir kısmını veya tamamını online anket dolurarak elde etmektedir.
Bildiğimiz gibi son yıllarda Türkiye'de de hem firmalar hemde tüketici reklam ve tanıtım faaliyetlerinin kudretini hızla kavramaya başladırlar.Bu yüzdende binlerce PTC sitesi türedi.Ancak içlerinden en fazla %5 i düzenli olarak paramızı öderler.Bu yüzde 5lik dilimse tık başına çok cüzi miktar vererek ayakta kalan köklü PTC sitelerindendir.
Deneyimlerime dayanarak sizlere 4 PTC sitesi ve 2 Anket sitesi önerebilirim.
işte o güvenilir siteler:

(Düzenli ödeme aldıklarım.)

1-)ClikSense
Gördüğüm kadarıyla ClixSense en köklü ptc sitelerinden birisi.ayrıca diğerlerinden farklı olarak reklam tıklamaları hariç 5$ dolar kazanma şansı verır.
Ptc sitelerindeki en güçlü refarans sistemi clixsensetedir.

clixsense üyeliği.

refsiz Clixsense üyeliği

2-)Bigeurobux
Diğerlerinden tek farkı ödemelerini Euro(€) olarak yapmasıdır.Dolayısıyla TL ye çevirdiğinizde kazancınız 2 ye katlanmış olucaktır.

Bigeurobux üyeliği

refsiz Bigeurobux üyeliği

3-)33bux
Kaliteli bir ptc sitesidir reklamları oldukca boldur.Teksıkıntısı reklam tıklama sınırıdır.

33bux üyeliği

refsiz 33Bux üyeliği

4-)Openbux
Reklam başına diğer ptc sitelerinden daha fazla verir.Ancak standart üye iseniz eğer tıklaya bileceğiniz reklam sayısı çok azdır.Bu yüzden openbux' ı ek olarak tercih edebilirsiniz.

openbux üyeliği

refsiz openbux üyeliği

(Not: PTC sitelerini sadece para kazanmak amaçlı değil, kendi sitenizin ziyaretcisini arttırmak veya kendi reklamınızı yapmak ve referans bulmak içinde kullanabilirsiniz.Üye olduğunuz taktirde tüm PTC siteleri tahmin edemiyeceğiniz kadar ucuz bi miktara reklamınızı yapabilir.)

5-) Napoyon
Napolyon saydığım diğer sitelerden çok farklı olarak hem anket hemde reklam sitesidir.Sistemi diğerlerinden çok farklıdır ve doğrudan türk tüketicisine yöneliktir.Ödemelerini TL cinsinden yapar ve her 100TL ye ulaştığında taleb edebilirsiniz.100 TL = 100.000 NAP(puan) olarak ayarlanmıştır ve çok fazla vakit harcamasanız bile her 1 buçuk ayda 100 TL transferi yapabileceğiniz bir sitedir.Anketleri mail yoluyla göndermektedir ve 1 bilgisayarda 1 den fazla hesap açabilirsiniz.En güzel yanı tamamen türkçe ve anlaşılır olmasıdır.

Napolyon üyeliği

refsiz napolyon üyeliği

Yeni eklenen Clicksia üyeliği

refsiz üyelik


(arkadaşlar yalanım yok ben ayda [20-25 dolar + 10-12 euro]kazanıyorum, Ki buda minimum 56 TL yapar.denemek size kalmış. )

Not: 4aydır bu işi yapıyorum


Daha fazla bilgi edinenmek isterseniz tıklayın.

Bol Şanslar...


KAYNAK: " http://e-paraburada.tr.gg "
Not:http://terebaytt.tr.gg/forum/index.htm adresinden ödeme kanıtları ve site anlatımlarına ulaşabilirsiniz.
Ekleme: Tavsiyemdir...:harika:
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst