İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Güzel Hosting fiyatlarını yükseltecek mi?

Ustad46

0
Onaylı Üye
Katılım
16 Kasım 2008
Mesajlar
1,166
Reaction score
20
Uzun uzun okudum içinde ne var diye

Güzel Hosting olarak, 2008 yılında "en iyi hizmeti en uygun fiyatla vermek" amacıyla başladığımız bu yolda, 2018 itibariyle 10 yılımızı geride bırakmış bulunmaktayız. 10 yıldan uzun süredir bizlerle çalışan, bizleri destekleyen tüm değerli müşterilerimize minnetlerimizi sunarız.

Güzel Hosting olarak 10 yıldır siz değerli müşterilerimizin web hosting sektöründe yaşayabileceği sorunlarla ilgili olarak "nasıl daha iyi hizmet verebiliriz" konusu üzerinde düşünmekte ve her geçen gün hizmetlerimizi geliştirebilmek adına çalışmaktayız. Bu gelişmeler neticesinde Güzel Hosting, son yılların en hızlı büyüyen web hosting şirketi olmuştur. Toplam 70.000'den fazla barındırılan web sitesi ile, sadece 2018 yılında bile %100'ün üzerinde büyüme sağlanmıştır. Şu anda Türkiye'de faaliyet gösteren ve en çok web sitesi barındıran 5. şirket olmanın gururunu yaşamaktayız.

Bunun yanında, geçtiğimiz yıl Radore verimerkezinde yaşanan gerek elektrik, gerek saldırı kaynaklı kesintiler, Netinternet verimerkezinde yaşanan saldırı kaynaklı kesintiler ile ilgili birçok görüşme ve çalışma sağlamış olup, tüm Türkiye lokasyon hizmetlerimizde(Netinternet ve Radore) Voxility saldırı koruması ve TTDDOS aktifleştirilmiş, iki verimerkezinden de aldığımız ana uplink yedekli 2x10Gbit olmak üzere 20Gbit'e çıkarılarak saldırı ve network kaynaklı bir sorun yaşanması riski minimize edilmiştir. Radore verimerkezinde ise web hosting, VPS gibi paylaşımlı hizmetlerimizin daha fazla enerji yedekliliği olan TIER3 sistem odasına taşınması süreci başlatılmış olup bu yılın 3. çeyreğinin sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır, büyük kısım hizmetlerimiz TIER3 sistem odasına taşınmıştır. Bu anlamda, verimerkezi kaynaklı yaşanabilecek kesintilerin ortaya çıkması ihtimalini minimum seviyede tutmak için çalışmaktayız.

Tüm hizmetlerimizde %99 uptime garantisi versek de, yukarıda bahsedilen sorunlara rağmen 2018 yılı ortalama %99.88 uptime ile kapatılmıştır.

Bunun yanında, tüm web hosting ve VPS sunucularımızda yeni yapılandırmaya gidilerek tüm sunucular daha üst nesil sunucularla 2019 yılı başından itibaren değiştirilmeye başlanmış ve gerek veri yedekliliği, gerek performans olarak iyileştirmeler olması amaçlanmıştır. Bu çalışmaların haziran ayı sonuna kadar tamamlanması öngörülmekte olup, haziran ayı sonuna kadar RAID1 veri yedekliliği içermeyen bir web hosting sunucusu kalmaması planlanmıştır.

Geçtiğimiz aylarda yapılan çalışmalar neticesinde de Web Application Firewall kurallarımız düzenlenmiş olup, kendimize özel kurallar ile web sitelerinizde olabilecek güvenlik zaafiyetlerinden en az seviyede zarar görmenize yönelik çalışmalar sağlanmıştır.

Tüm bu yapılan yatırımlar ve geliştirmelerin amacı, siz değerli müşterilerimize daha da iyi hizmet verebilmek, "en iyi hizmeti en uygun fiyatla vermek" felsefemizden vazgeçmeden Türkiye ekonomik koşullarına rağmen minimum fiyat artışları sağlayarak hizmet vermeye devam edebilmektir. Hizmet tarafını gerek altyapı, gerek destek ekibi çalışma şekli olarak geliştirmeye devam ederken, ücretleri minimum düzeyde tutmak için elimizden geleni yapmaktayız.

Türkiye'nin, belki de dünyanın en iyi destek ekibine sahip, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve en büyük hosting şirketlerinden biri olmamızı sağlayan siz değerli müşterilerimize gönülden teşekkür ederiz. Her zaman daha iyi hizmet verebilmek için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.

İyi Çalışmalar,
Güzel Hosting Internet Hizmetleri,
 

kulturelbellek

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
14 Kasım 2011
Mesajlar
249
Reaction score
32
Fiyatları uygun fakat bence sunucuları çok yavaş. Ben uzun yıllardır Turhost kullanıyorum ikisini kıyaslamak bile mümkün değil. Çok büyük projelerde bana güven vermiyor.
 

reklamajansi007

Onaylı Üye
Katılım
24 Nisan 2019
Mesajlar
28
Reaction score
7
Konum
Fransa
Güzel Hosting dediğiniz gibi fiyatı uygun ve müşteri desteği hızlı ama büyük projelerde yarı yolda kalırsınız. Buna bizzat şahit oldum. Sitenizde hitiniz anlık 500 altındaysa güvenle kullanabilirsiniz. Ama daha fazla hit için Güzel hiç de güzel değil.
 

Live

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
21 Aralık 2013
Mesajlar
22
Reaction score
6
Gelebilecek zamlar için bir açıklama metini yayımlama gereği duymuşlar sanıyorum. Ben samimiyetlerine güveniyorum. Uzun yıllardır Güzel Hosting ile çalışıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst