İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

haber botu

raptor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yani fiyattan anlamalıydınız, çünkü dediğiniz fiyata editör açılmaz dı. neyse hayırlısı olsun bulursunuz umarım. iyi çalışmalar.

mr_cpu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
script önemli değil di marez di ama tr dil yamasını ben yapmıştım zaten dağıtmayı düşünüyordum :D önemli değil

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba,
Birkaç haber sitesi sahibi arkadaşım var haberleri yayınladıgınız yerin kaynagini gösterirseniz A.A fanatik sabah vs. gibi sorun olmuyormuş diye biliyorum? malumatınız varmı kanun ile belirtilmiş?

A.A Bölge müdürü ile görüştügümde çok yüksek meblalarda tazminat alınacagını kaynak belirtmeniz bu cezalara engel olmuyacagını söyledi.

Ayrıca başka gazeteci arkadaşımıda sordugumda aynı şeyi dedi.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Dikkatimi çeken bir yazıyı, sizle paylaşmak istiyorum.

Yazılma tarihi 21 Ağustos 2006 günü. Cumhuriyet gazetesinde, Haber sitelerinin sorunları başlığı altında yazılmış ve hala İMD (internet Medyası Derneği) sayfasında yayınlanmakta...

Yasal düzenlemelerin olmayışı, ciddi habercilik yapan sitelerin haklarını koruyamamalarına neden oluyor. ‘Kes-yapıştır’ diye nitelediğimiz haber siteleri bu boşluktan yararlanıyorlar. ......

Yazının tamamını okumak isteyenler...

http://www.internetmedyasi.org/Devam.asp?64O63O adresinden okuyabilirler...

??? Tartışmaya açık bir konu ....

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iha dan otomatik olarak cekmek cidden zor iha nin kendi sitesinden :) becerebilen varsa tebrik edicem, cok dandik bi login sistemi kurmuslar hıcbır sekılde anlatamadım sisteme sırf bu yuzden üyeliğimi iptal ettim .

bu arada farklı domain için extra ücret istiyorlar haberiniz olsun,

ps: iframe ile bu sorunu cözebilirsiniz. veya subdomain ile.

mr_cpu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oda olabilir ama önemli olan haberi otomatik almak

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.