Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Birkaç haber sitesi sahibi arkadaşım var haberleri yayınladıgınız yerin kaynagini gösterirseniz A.A fanatik sabah vs. gibi sorun olmuyormuş diye biliyorum? malumatınız varmı kanun ile belirtilmiş?
Dikkatimi çeken bir yazıyı, sizle paylaşmak istiyorum.
Yazılma tarihi 21 Ağustos 2006 günü. Cumhuriyet gazetesinde, Haber sitelerinin sorunları başlığı altında yazılmış ve hala İMD (internet Medyası Derneği) sayfasında yayınlanmakta...
Yasal düzenlemelerin olmayışı, ciddi habercilik yapan sitelerin haklarını koruyamamalarına neden oluyor. ‘Kes-yapıştır’ diye nitelediğimiz haber siteleri bu boşluktan yararlanıyorlar. ......
iha dan otomatik olarak cekmek cidden zor iha nin kendi sitesinden becerebilen varsa tebrik edicem, cok dandik bi login sistemi kurmuslar hıcbır sekılde anlatamadım sisteme sırf bu yuzden üyeliğimi iptal ettim .
bu arada farklı domain için extra ücret istiyorlar haberiniz olsun,
ps: iframe ile bu sorunu cözebilirsiniz. veya subdomain ile.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.