İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haber Sitesi Tib Tarafından Fuhuşa Aracılık Etmekten Dolayı Engellendi :)

• Konbuyu başlatan dreaministanbul
  • Başlangıç tarihi
D

dreaministanbul

Misafir
ingilizce yayın yapan eşcinsel haber sitesi'nin erişimi tib tarafından fuhuşa aracılık etmekten dolayı engellendi.
ingilizce yayın yapan 365gay.com eşcinsel haber sitesi'ninde erişimi tib tarafından engellendi.

erişimin engellenme nedeni olarak.

"5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda; bu internet sitesi (365gay.com) hakkında Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın 01/04/2011 tarih ve 421.02.00.2011-129032 nolu kararı gereğince İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.

(After technical analysis and legal evaluation based on the catalog crimes of the Law no 5651, Administrative measure has been taken for this website (365gay.com) according to decision no 421.02.00.2011-129032 dated 01/04/2011 of "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı")"

Katalog Suçları " Müstehcenlik ve Fuhuşa Aracılık Etmek"

www.365gay.com

http://news.turkgayclub.com/turkiye/3079-365gay-com.html

D

dreaministanbul

Misafir
ya konu girilmesi değil.
artık ne yapacaklarını kendileri bile bilmiyorlar.
tib zıvanadan çıktı

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ya konu girilmesi değil.
artık ne yapacaklarını kendileri bile bilmiyorlar.
tib zıvanadan çıktı

haklisin dostum haydar dumen yuzunden haydar yasaklanmis http://www.piryolu.com/forum/pir-yolu-haber-merkezi/4376-internette-haydar-ismi-yasaklaniyor.html ne kadar sacma adi haydar olan yuzbinlerce insan madur simdi sonra anadolu kulturune ters bir durum haydar ismi orta anadoluda hizir aleyselam ismi pirsultan ismi birileri birsey yapiyor akli sira su son zamanlarda hele hele ben turkiyeden hic birsey anlamiyorum ne sanata ne sanatciya nede ogretmene deger veriliyor el kadar velet 2bin YTL telefon kullaniyor ogretmenin maasi bin YTl atiyorum o cocuk ogretmeni iplermi iplemez site kapatsan bizi iplermi iplemez :D

D

dreaministanbul

Misafir
bu listede gay kelimeside bulunuyor
http://news.turkgayclub.com/turkiye/3064-escinsel-olmak-sucsa-sucluyuz.html
turkgayclub.com'da gay kelimesi geçtiği için tib'e telekomünikasyon iletişim başkanlığı ve bu kararı veren personeli hakkında maddi ve manevi tazminat davası ve türkiye aleyhine avrupa insan hakları mahkemesine dava açacağız şeklinde mail geçilmiş.
tib başkanı türk gay club'ın yöneticisini arayıp böyle bir şey yok.
siteniz kapanmıyacak sitenizin kapanması için bir neden yok şeklinde bilgi vermiş :)
daha öncede site mahkeme kararıyla kapatılmıştı.
mahkeme kararı 4 saat sonra kaldırıldı.
açılana kadar 2 yabancı eşcinsel haber sitesi haberi geçmişti.

http://news.turkgayclub.com/english/3075-turkgayclub-com-has-been-blocked.html
http://news.turkgayclub.com/english/3075-turkgayclub-com-has-been-blocked.html
4 saat sonra mahkeme kararı kaldırıldı. :)

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
İçinde Gay, Lesbian, Bisexsual gibi laflar geçen bir sitenin engellenmesinden doğal ne olabilir ki,

Bu arada siteye ben giriş yapabiliyorum.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
merak etme arkadaşım.
bunlara ülkemizi teslim etmeye hiç niyetimiz yok.
onun için uğraşıyoruz.

bak ne diyor;
04.05.2011_7596248_.jpg

neymiş; fazla düşünmek intahara sürüklermiş...düşünürsek fikrimiz olur...fikrimiz olursa bunu söyleriz...söylersek suç işleriz

bunlara göre: En iyi müslüman düşünmeyen, irdelemeyen müslümandır...

D

dreaministanbul

Misafir
İçinde Gay, Lesbian, Bisexsual gibi laflar geçen bir sitenin engellenmesinden doğal ne olabilir ki,

gay lezbiyen kelimelerinin geçtiği bir sitenin engellenmesi doğalsa.
mahkeme kararının 4 saat'te kaldırılmasıda doğal.
mahkeme kararının 4 saat içinde kaldırıldığını yazmıştım.
doğal olarak girebiliyorsun.
mesajları iyi okuyup ona göre yanıt ver.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37

Çok kilişe olmuş bir cümle kuracağım, "Türkiye bir hukuk devletidir." Bu cümleyi birçok yerde duymuşsunuzdur fakat içeriğini anlayabilmek, çözümleyebilmek duymakla bir olmuyor malesef. Bu cümlenin anlamı şudur, Türkiye'de yapılacak tüm idari işlemler kanunlarca belirlenmiş yöntemlere göre olmalıdır. Bugün, Türkiye'de gay, eşcinsel, bisexsual olmak yasak değilse, keyfi olarak internet siteleride kapatılamaz. Bugün başkasının adalete olan ihtiyacı, yarın sanada, banada lazım olabilir işte bu yüzden keyfi uygulamalara karşı tek bir vücut olarak karşı durmak zorundayız.

D

dreaministanbul

Misafir
Çok kilişe olmuş bir cümle kuracağım, "Türkiye bir hukuk devletidir." Bu cümleyi birçok yerde duymuşsunuzdur fakat içeriğini anlayabilmek, çözümleyebilmek duymakla bir olmuyor malesef. Bu cümlenin anlamı şudur, Türkiye'de yapılacak tüm idari işlemler kanunlarca belirlenmiş yöntemlere göre olmalıdır. Bugün, Türkiye'de gay, eşcinsel, bisexsual olmak yasak değilse, keyfi olarak internet siteleride kapatılamaz. Bugün başkasının adalete olan ihtiyacı, yarın sanada, banada lazım olabilir işte bu yüzden keyfi uygulamalara karşı tek bir vücut olarak karşı durmak zorundayız.
teşekür ederim arkadaşım.
emin ol seni'de eşcinsel olarak etiketler bunlar.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
teşekür ederim arkadaşım.
emin ol seni'de eşcinsel olarak etiketler bunlar.

Samimi söylüyorum, "eşcinsellik" son derece anlamlandıramadığım, insanoğluna yakıştıramadığım bir durumdur fakat tercihlerinede karışacak, saygısızlık edecek haddiminde olmadığını biliyorum. Ve eşcinsellik hakkında bu şekilde düşündüğüm halde, yukarıda da bahsettiğim gibi hukuk devleti olmanın gereklerini yerine getirmenin yarın benim içinde faydalı olacağının bilincindeyim.

D

dreaministanbul

Misafir
Samimi söylüyorum, "eşcinsellik" son derece anlamlandıramadığım, insanoğluna yakıştıramadığım bir durumdur fakat tercihlerinede karışacak, saygısızlık edecek haddiminde olmadığını biliyorum. Ve eşcinsellik hakkında bu şekilde düşündüğüm halde, yukarıda da bahsettiğim gibi hukuk devleti olmanın gereklerini yerine getirmenin yarın benim içinde faydalı olacağının bilincindeyim.
tercih değilde cinsel yönelim desek daha doğru bir terim kulanmış oluruz.
bir eşcinsel olarak sana saygı duyuyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.