İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haber sitesinde medya ve spor kategorilerine editörler aranıyor

capacino

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Mart 2012
Mesajlar
449
Reaction score
2
Konum
İzmir
Haber sitesinde medya ve spor konularına hakim deneyimi olan işini düzenli olarak yapacak editör arkadaşlar aranıyor.

Günlük olarak içerikleri girebilecek bir süre sonra sıkılıp veya yetişemeyerek, özensiz olarak çalışan siteye gelip bir anda konuları baştan savma açıp gidecek ve çeşitli bahanelerle işi yarıda bırakacaklar hiç iletişime geçmesin.

Medya ve Spor kategorilerine günlük 10 ar adet spot olarak ( konu başlığı ve açıklaması özgün 50-75 kelime civarı) açılacak. Medya yada spor kategorisinde çalışmak için yakın olduğunu belirten arkadaşlar sadece o kategoride çalışabilir. Konu açma örnekleri pm olarak verilecektir.

NOT: Sadece spor veya medya kategorisini seçebilirsiniz.

Çalışma saatlerinizi ve istediğiniz fiyatı pm olarak bana iletebilirsiniz. En uygun teklifleri yapacak arkadaşlara dönüş yapılacaktır.
SKYPE >> Allgroo
 

seedsofpeace

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ocak 2016
Mesajlar
42
Reaction score
0
editör

her gün sat 10-12 arası spor kategorisinde giriş yapabilirim. Sizin belirleyeceğiniz ücrete genel olarak uyacağımı düşünüyorum
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst