İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haber Yazılımı - açık kaynak kodlu olarak satılıktır...

ByLegenS

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Haziran 2008
Mesajlar
184
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, ihtiyaçtan dolayı yazmış olduğum haber yazılımını komple satmak istiyorum, yazılımı açık kaynak kodlu olarak satacağım ve isteyen istediği şekilde kullanabilir, satabilir veya geliştirebilir, aşağıda site adresini vereceğim ciddi olan arkadaşlar pm yoluyla demo bilgilerini isteyebilirler...

Satmak istediğim fiyat 3.000 TL'dir, pazarlık yapılır.

Not: 3.000 TL gözünüze çok görünebilir, ancak yazılım 1 kişiye açık kaynak kodlu ve bütün haklarıyla devredileceğinden bu fiyat normaldir...

http://www.netgenel.net/proje/haberdemo/



1.ANA MANŞET BÖLÜMÜ

10 adetten oluşan ana manşet bölümü kontrol panelden haber eklerken “Resimli manşette görünsün” seçeneği seçilirse eklenen haber burada görünür.



2.ÜST MANŞET BÖLÜMÜ

10 adetten oluşan üst manşet bölümü çok önemli olan haberleri ekleyeceğiniz manşet bölümüdür. Kullanımı, kontrol panelinden haber eklerken üst manşeti seçerek aktif etmektir.



3.GELİŞMİŞ YAZAR MODÜLÜ

Sınırsız site yazarı, alıntı yazar, yazarlara ait resim ve bilgileri girebilirsiniz. Yazarlara; talep etmiş oldukları kullanıcı adı ve parolayı belirleyerek kendi yazılarını eklemelerini sağlayabilirsiniz.



4.GELİŞMİŞ EDİTÖR MODÜLÜ

Sınırsız editör ekleyebilirsiniz. Editörler sitedeki alt yöneticilerdir. Haber ekleme, Foto galeri ekleme, Video galeri ekleme, Veritabanı onarma ekyük giderme ve yorum onaylama gibi yetkileri bulunmaktadır.



5.SINIRSIZ KATEGORİ EKLEME

Sol kısımdaki Kategori bölümüne sınırsız kategori ekleyebilirsiniz.



6.SON DAKİKA BÖLÜMLERİ

Haber eklerken son dakika bölümlerini seçerseniz eklediğiniz haberler bu bölümlerde yayınlanır.



7.ANKET MODÜLÜ

Sınırsız anket ekleyebilirsiniz.



8.VİDEO VE FOTO GALERİ MODÜLLERİ

Video galeri modülü "WebM, MP3, MP4, FLV, ve YouTube" videoları eklenebilir ve yüklenebilir. Eklenen videolar istenirse haber detayına ilişkilendirilebilir veya video galeri bölümünden izlenebilir, veya istenirse haber yazısı içerisine EMBED video kodu eklenebilir.


Foto galeri modülü tamamen kontrol panelinden yönetilebilmektedir. Öncelikle kategori oluşturup daha sonra oluşturulan kategori içine fotoğrafları ekleyebilir, Eklenen fotoğraflar ana sayfadan Foto Galeri linkinden görülebilir veya oluşturmuş olduğumuz bir foto galeriyi haber detayı altına ilişkilendirebilirsiniz.



9.DÖVİZ MODÜLÜ

Döviz modülünde yöneticinin değişiklik yapmasına gerek kalmadan sistem her saat otomatik olarak dövizleri güncelleyip anında site ana sayfasına yansıtır. İçeriğinde Dolar, Euro, İng. Sterlini, İsveç Kronu, Kuveyt Dinarı ve Japon Yeni bulunmaktadır.



10.HAVA DURUMU MODÜLÜ

Hava durumu modülü güncel ve standart olarak Türkiye illerini kapsamaktadır. Kullanıcı Haber-Sistemine girip her hangi bir il seçtiğinde seçtiği ili görecektir.


11.REKLAM MODÜLÜ

Haber-Sisteminde toplam 10 adet reklam alanı bulunmaktadır. Bu sayı talebe göre artırılabilir. Ayrıca Google’ın para kazanma sistemi olan Adsense ya da bu sisteme benzer diğer kodla çalışan reklamları desteklemektedir.



12.GELİŞMİŞ İSTATİSTİK

Haber-Sisteminin çok gelişmiş bir istatistik sistemi vardır. Ziyaretçi hangi arama motorundan ulaşmış, Ara motoruna hangi kelimeyi yazarak ulaşmış, Haber-Sisteminde ne kadar zaman geçirmiş, kaç sayfa ziyaret etmiş, hangi tarayıcıyı kullanıyor, hangi Windows sürümünü kullanıyor gibi özellikleri öğrenebileceğiniz bir istatistiğe sahiptir.



13.ÜYELİK MODÜLÜ

Üyelik modülü sayesinde kullanıcılar haber-sistemine üye olabilirler ve dilenirse üye olan kullanıcılara mesaj gönderebilirsiniz. Üye olan kullanıcılar yorum yazdıkları zaman kullanıcı adları görünmektedir.



14.YORUM MODÜLÜ

Haber detayları için yorum yapılabilmektedir. Yazılan yorum Yönetim Panelindeki Yorum modülüne onaya düşer ve onaylandıktan sonra yayınlanır. Yetkili mercilerin istemesine karşın yorum gönderen kişilerin “IP” adresleri yorumunun karşısında kayıt altına alınmaktadır.



15.ARŞİV BÖLÜMÜ

Haber-Sistemine eklenen tüm haberler arşivlenir. Ana sayfadaki arşiv bölümünden gg-aa-yyyy tarih formatında ilgili tarihte eklenen haberleri görebilirsiniz.



16.VERİTABANI YÖNETİMİ

Haber-Sistemi veritabanını onarma, ekyük giderme ve yedekleme gibi işlemleri Yönetim Paneli üzerinden rahatlıkla yapılabilmektedir.



17.SÜPER LİG MODÜLÜ

Süper Lig modülünde yöneticinin değişiklik yapmasına gerek kalmadan sistem her saat otomatik olarak lig sonuçlarını güncelleyip anında site ana sayfasına yansıtır.


18.ÖZEL HABERLER

Haber eklerken özel haber bölümünü seçerseniz eklediğiniz haberler bu bölümde yayınlanır.



19.EKSTRA ÜYE ALANLARI

Üyelerden ekstra almak istediğiniz bilgileri Üye Ek Alanları özelliğinden rahatlıkla ayarlayabilirsiniz.



20.EKSTRA SAYFALAR

Ekstra Sayfalar özelliği sayesinde siteye eklemek istediğiniz sayfaları anında ekleyebilirsiniz.
 

ByLegenS

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Haziran 2008
Mesajlar
184
Reaction score
0
Açık kaynak kodlu olarak vereceğimi söyledim zaten istediğiniz her şekle girer...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst