İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haber34 Tavsiye İsteği

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
http://www.haber34.com/sitene-ekle.php adresinde webmasterlar için bir araç yapmıştık, sitelerine eklesinler diye ama çok yoğun bir biçimde kullanılmıyor. Özellikle kültür&sanat, teknoloji ve spor haberlerinin oldukça yoğun kullanılabileceğini düşünüyorduk. Sanırım format olarak sitelere uymuyor olabilir. Sitenin adresi www.haber34.com

Bu nedenlerle sizden 2 konuda fikir almak istiyorum, fikirlerinizi yazarken site adresinizi de yazarsanız fikir vermesi açısından daha iyi olabilir.

1. Haberleri hangi şekilde verirsek siz sitenizde kullanırsınız?
2. Projeyi desteklemeniz için ne gibi bir ortak çalışma yapabiliriz?

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Eğer doğru anladım ise ve buradakiler kadar usta olmadığım için basit cümleler ile cvp veriyorum..

- RSS ile çekilmesine izin verirseniz kullanabilirim. İstanbul ile ilgili değerlendirmek istediğim bir alan adım var Türkçe olarak ..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Bence bu haber34 ile alakalı, siteyi internette biraz daha popüler yapmalısınız, yoksa programlama yönünden mükemmel bile olsa sonuç vermeyebilir

iLgisiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba.

1) o kodu sitelerine ekleyenlerin sizde reklamını yapın? (dönüşümlü banner fln)
2) kodda istedikleri gibi renk değişebilsinler (siteye uyum açısından)
not: birazda reklam şart :)

bunları yaparsanız bence ilgi çoğalır son karar sizin tabi kolay gelsin.

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
34 = istanbul

İstanbul, Türkiye'nin kalbidir. Sadece İstanbul ile ilgili değilde, İstanbul'u Türkiye'ye mâl ederek, genel haberleri yayınlar ve RSS desteği verirseniz kullanılabilir.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
visitistanbul: http://www.haber34.com/rss.php adresinden rss hizmeti veriyoruz şu anda, kullanabilirsiniz.. Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkürler.

selim61: sitenin alt yapısını oturtmaya çalışıyoruz, sitenin görünen yüzü dışında birçok özelliğin arkaplanda eklenmesi gerekiyor. tahminen 1-2 hafta içerisinde sitenin tasarımında ve özelliklerinde eklemeler olacak. Ondan sonra popüler yapmak için çaba harcayacağız. Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkürler.

iLgisiz: Dönüşümlü reklam olayını düşüneceğiz, Hürriyet'in bumerang'ına benzer bir sistem mantıklı olabilir gerçekten. Renk değiştirme olayını dediğiniz gibi mutlaka eklemek lazım, ayrıca font, font boyutu gibi şeyleri de eklemek lazım. Gözden önemli bir noktayı kaçırmışız :) Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkürler.

fatal: Siteyi "İstanbul Haber" sitesi olarak açtık, bu yapıyı bozmayı düşünmüyoruz. Onlarca haber sitesi zaten var, bunlarla rekabet etmek istemiyoruz. Bizim alanımız farklı. Kültür&Sanat faaliyetlerinin %90'ı neredeyse İstanbul'da, Teknoloji bölümü İstanbul'dan bağımsız, Spor bölümünde Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray,İBB Spor,Kasımpaşa Spor haberlerini yapıyoruz aslında oldukça geniş bir kitleye hitap ediyoruz diye tahmin ediyorum. Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkürler.

B

brcp

Misafir
ejder ben diyorum ki haber kodları bi iframe gibi birseyde olsa yani insanlar habere tıkladıgı zaman senin sitene gelmeseler o sitede açsalar ufak bir şekilde sadece o haber açılsa.Bu sefer senin kazancın ne olucak ? Açılan sayfanın altına linklemeden haber34.com yazabilirsin.Bu kodu bir çok sitede yayınlatmak istiyorsan bence kendi çıkarlarından fedakarlık yapıp webmasterların çıkarlarını arttırmalısın.Yada böyle olmaz dersen bak ne geldi şimdi aklıma.bir htacess kur sitene ve sitende reklamları yayınlayanlarda o htaccess i sitelerine entegre etsinler.Demek istediğim şu örnedgin domain.com senin haberlerini koyuyor.Senin hazırlıycagın htaccess ve php kodunu sitesine koyuyor. sonra domain.com dan biri bir reklama tıkladıgında domain.com/haber.php?id=23(bunu seoluda yapabiliriz) adresine gidiyor ve o sayfada sadece kaynak: haber34.com a link oluyor.Çok zekiyim ya ben nasıl fikir ama hehe

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
İframe ve popup güzel olabilir tabiki. Ama kendi çıkarlarını düşünmeme kısmı beni biraz düşündürdü :) Bence webmasterlar ve bizim çıkarlarımız ortak faydasında birşeyler yapmak lazım. Söylediklerinizi şu anda değerlendiriyoruz. İlginizden dolayı teşekkürler.

aytuggg

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenin yaygın olması ve wb forumlarında tanıtılması lazım diye düşünüyorum,şahsen ben siteyi ve bu hizmetini yeni öğrendim ve kullanmayı düşünüyorum.

BUR4K

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Genelde Hürriyet bumerang tercih ediliyor. Forum'larda tanıtmalısınız bence..

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
bu haber kodlarının tasarımlarına daha fazla önem vererekte belli bir kitleye ulaşabilirsiniz. Yani üstteki arkadaşın renklerin vs. değiştirilmesi dışında. Sitesine görsellik katmak isteyenler için her kategoriye ayrı bir tasarım yapabilirsiniz. Mesela futbol kategorisindeki habeler için çimlerden ve futbol topundan oluşan bir tasarım.

http://www.haber34.com/sitene-ekle.php
burda en alttaki 468*60 banner gibi

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
aytuggg: Teşekkürler forum.iyinet ve r10'da tanıtmıştım ama birçok konu arasında kayboldu sanırım..

BUR4K: Teşekkürler deneyeceğim.. (Fotoğrafımı niye kullanıyorsunuz acaba?)

cakirx: Teşekkürler, güzel fikir.. Böylelikle webmasterlar uğraşmadan görsellikte katabilirler sitelerine

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.