Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Habertürk adına gelen emaile dikkat

LaTenT

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
65
[email protected] sahte adresiyle gelen email ekindeki rar şimdilik antiviruslerce tanınmayan bir trojan içeriyor. Mail içeriği şöyle:

" ERGENEKON DOSYASINDA SIR GİBİ SAKLANAN DENİZ BAYKAL ,HURŞİT TOLON,VELİ KÜÇÜK VE TURHAN ÇÖMEZ ARASINDA YAPILAN TOPLATININ SIR GİBİ SAKLANAN GÖRÜNTÜLERİNİ HABERTÜRK OLARAK İLK KEZ YAYINLIYORUZ ,İZLEDİKLERİNİZE VE KONUŞULANLARA İNANAMAYACAKSINIZ.
haberturk.com TARTIŞMASIZ TURKİYENİN EN BÜYÜK İNTERNET GAZETESİ NOT :GÖRÜNTÜLER MAİL EKİNDEDİR "

haberturk.rar ekinin içerisinde video yerine çalıştırılabilir casus yazılımın server parçası var.

Dikkatinize.

İlk defa Sd'de duyruldu. Haberturk ile iletişim kurulup konu kendilerine iletildi.

*** Konu Web Hosting > Güvenlik bölümüne açılmış. Yetkili bir arkadaş bir zahmet Güncel'e veya uygun yere taşısın.

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
Mailin kaynagi neresi?

Halo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
Bikaç ay önce de başka bir mail gelmişti aynı adresten. İşin ilginç tarafı gmail spam olarak görmemiş, inboxa düşmüş.

TARKAN TOPLU saks VE UYUŞTURUCU PARTİSİNDE GÖRÜNTÜLENDİ
VE SONUNDA TARKAN DA CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLENDİ... TOPLU saks VE UYUŞTURUCU PARTİSİNDE CEP TELEFONU ile GÖRÜNTÜLENEN TARKANIN BU GÖRÜNTÜLERİNE İNANAMAYACAKSINIZ..

haberturk.com tartışmasız türkiye'nin en büyük internet gazatesi

UnPoo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
@annudora katılıyorum ve haklısın :)

bana baya geliyor ama sağolsun güncel tuttuğum norton hepsini geri tepiyor şimdiye kadar sorunum olmadı şükür ki. ama mailin adından da yazılarından da bir çoğunun ne halt olduğu anlaşılıyor ben IP lerini saklıyordum bir ara ve bir çoğunu kontrol ettim İstanbul çıkmıştı bakalım bundan sonrakiler ne çıkacak.

Uyarı içinde teşekkürler arkadaşım

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
Düşünüyorumda,Türkiye'de baya boş işlerle uğraşan insan var...

gf8

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
163
[email protected] sahte adresiyle gelen email ekindeki rar şimdilik antiviruslerce tanınmayan bir trojan içeriyor. Mail içeriği şöyle:

" ERGENEKON DOSYASINDA SIR GİBİ SAKLANAN DENİZ BAYKAL ,HURŞİT TOLON,VELİ KÜÇÜK VE TURHAN ÇÖMEZ ARASINDA YAPILAN TOPLATININ SIR GİBİ SAKLANAN GÖRÜNTÜLERİNİ HABERTÜRK OLARAK İLK KEZ YAYINLIYORUZ ,İZLEDİKLERİNİZE VE KONUŞULANLARA İNANAMAYACAKSINIZ.
haberturk.com TARTIŞMASIZ TURKİYENİN EN BÜYÜK İNTERNET GAZETESİ NOT :GÖRÜNTÜLER MAİL EKİNDEDİR "

haberturk.rar ekinin içerisinde video yerine çalıştırılabilir casus yazılımın server parçası var.

Dikkatinize.

İlk defa Sd'de duyruldu. Haberturk ile iletişim kurulup konu kendilerine iletildi.

*** Konu Web Hosting > Güvenlik bölümüne açılmış. Yetkili bir arkadaş bir zahmet Güncel'e veya uygun yere taşısın.

bahsettiğin dosyayi indirmedim ama tahmin edebiliyorum ne olduğunu
o dosyayi açtiğinizda arka planda sistem kurulur ve arka planda mirci le belirlenen servere komut almak için girersiniz :)
ve sakın açmayın

annudora

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
308
tuncay özkanın kanalı habertürk değil, kanaltürktü.. habertürkün eski sahibi rahmetli ufuk güldemirdi..

Evet haklısın ... HABERTÜRK sahibi Güldemir KANALTÜRK sahibi tuncay özkan 2 side satılmıştı ama Kanaltürkü koza davetiye almış habertürk Cinerlere gitmiş...

Ufak bi karışıklık - tuncay özkan da kanaltürk adına yollayabilir belki :)