Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Haberturk heklenmiş

YoLcU_34

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
84
bişiylere kızan hemen basıyor indexi maşallah kimseyide kızdırmaya gelmiyor artık bi haber yaparken danışmak lazım hekolara işde heko abi şu haberi yayınlıcam sitemi hekolamassınız dimi müsade varmı" diye çattık ya valla

P

PcQoPaT

Misafir
böyle büyük sitelerin heklenmesi prestijini daha da arttırıyo. adamlar iyilik yapmışlar bence. ama yinede görüntü olarak hoş değil.

efekentli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
atspacenin haberturk ün trafiğine izin vereceğini sanmıyorum,sonuçta free bir host . birazdan zaten sayfayı kaldırır

artofevil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
bunlar hapiste yatında artık mapus arkadaşlarına çaktığı indexleri anlatırlar :D

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
Feci olmuş.. Trajikomik bir olay..

Elazığlı168

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
68
mynetten sonra haberturk te domain çaldırabiliyor ya imkansız diye birşey yokmuş demek:D

5renk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Her hatalı yayında sitelermi heklenecek.. Burası Cumhuriyet ile yönetiliyorsa, yöntem bu değil, savcılardır, mahkemelerdir.Lamerlikten öteye gitmez bu olay ve şundan yapdılar, bundan yapdılar diyen arkadaşları da kınıyorum..

lovemove

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
haberturk ün sitesinde herahngi bir açıklama yok kaldığı yerden devam ediyor..

P

PcQoPaT

Misafir
haberturk ün sitesinde herahngi bir açıklama yok kaldığı yerden devam ediyor..

Bence en iyisini yaptılar. Sonuçta hek her sitede gerçekleşebilecek birşey. Birsürü açık var elbet bir fire verielebiliyo. Ama daha önce dediğim gibi prestijini arttırır böyle sitelerin heklenmeleri..

ADrK

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
Açıkcası biraz düşündürücü bir durum sözkonusu... Uçuştalardi, uçurttular..

Permission

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
327
yoruma gerek yok bence :) tarafsız olayı bilmek lazım derim

Bulutlar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
33
değişen ne oldu? bence hiçbişey. bazıları prestij kabettiğini falan düşünebilir ama bence kaybettiği hiçbişey yok habertürkün. aynen devam... yapılan haber bir grup insanı rahatsız ediyorsa, bu rahatsızlığı dile getirmenin yolu bence bu olmamalı.

...::LorD::...

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
bunları yapanlar toplumdan dışlanmış adamlar bunlar sadece çerkez haberine kızmış değiller amaçları türkiyede biraz konuşulmak. hadi habertürke kızdın gittigidiyorun suçu ne gittigidiyor da 20 dk hekli kaldı. zamanında ben de yapıyordum yaşadığım ülkenin tüm internet kullanıcılarını sıfırlamıştım istediğime istediğim kadar internet kontörü göndermiştim ama neden yıkıcı olalım ki yapıcı olalım diye bu işleri bıraktım tasarımcı olmaya karar verdim.halimden de memnunum