Habertürk'ü bende çok sevmem (sitesinden dolayı), lakin samanyolu tv'den iyidir benim gözümde. En azından milletin beynini yıkamıyorlar. Belki habertürk'de beyin yıkamak istiyordur ama başaramıyordur. Sonuçta zararı olmuyorsa bana, iyidir. Kötünün iyisidir benim gözümde.
Aslında ben inançları olan bir insanım. Fakat şu başlıktaki çoğu yorum ve samanyolu tv, kanal 7 gibi kanalların yayınları insanı dinden soğutuyor. İnançlarınız varsa bunu saf bir şekilde, Allah'a inanarak ve bunu her yerde yobaz gibi dile getirmeden.. Ben öyle yapıyorum mesela. ahaa bunlar kafir bakın neler yapmışlar derseniz gözümde bir hiçsiniz (youtube'daki mesajlara sinirlendim. Kimlikleri belli değil ya, kalaylıyor şerefsizler)
Ayrıca, Anıtkabir'in yanından Kocatepe'yi gösteren zihniyet, Kocatepe Cami'sinin oradan da Anıtkabir'i göstersinler, ellerini öpeyim. Yok göstermezlerse, Allah belalarını versin.
Ramazan ayında hani Kocatepe'nin resimleri oluyor İmsak takvimlerinde. O resimde Kocatepe'nin yanına Anıtkabir'i koysunlar hadi. O zaman şartlar eşit olacak. Haydi bakalım buna ne diyebileceksiniz.
Sen söylediğin gibi saf bi şekilde kendi çapında Allah'a inan ama millete bi şeyler anlatmak için çaba sarfeden insanlara da dil uzatma.Dini anlatmak her müslüman ın vazifesidir ve bu vazifeyi yerine getirmeye çalışan insanlara yobaz diye hakaret etmek küfrün ta kendisidir.Kafir de belli eder kendini, inananda, münafıklardan Allah'a sığınırız...
"Kafir, onun bunun çocuğu vs." diyerek mi din anlatılır? cevabım sana da suvarimx. Ben doğruların açıklanmasından rahatsızlık duymuyorum, küfürle, hakaretle; b.k atmakla anlatılmasından rahatsızlık duyuyorum.
Ayrıca, ben % 50'nın TRT izlediğini gördüm. Senin yanlışın var ya da misafirliğe gittiğin kesim farklı.
Yahu yine milleti mi kurtarmaya çalışıyorsunuz siz?
Milletinizi kurtarmak istiyorsanız boş gezmeyin ders çalışıp universiteye gidin ki belki ileride bakan / belediye başkanı olabilin. Brokrasinin içine girersiniz de birşeyler yaparsınız.
Ama işiniz gücünüz kahvedeki gibi boş konuşmak. Sıfır icraat var. Eminim tekrardan diyorum altını çizerek eminim ki e üzeri x in türevini bilmiyorsunuz ama devlet millet hakkında ahkam kesmeyi çok güzel beceriyorsunuz.
Bu ülkenin LAİK olduğunu legalpara ediyorsunuz ama bu LAİKliğe göre davranamıyorsunuz. LAİK ülkeler özgür ülkelerdir. Adam ne isterse düşünebilir. Fotomontaj olduğunu düşünmüş onu söylemiş.
Kaldıki Haber spikerleri kendi başına mı hazırlıyor sanıyorsunuz siz o haber programını. Daha bunu ayıracak akla sahip değilsiniz ki sunucuyu suçlamışsınız. Adama ne denirse o onu sunmak zorunda çünkü bu işten para alıyor.
Onu da bıraktık. Burası islam ülkesi değil. türkiyenin %40 ı müslüman %30 u hristiyan %10 u yahudi ve ya musevi geri kalan %20 si de hiç birşeye inanmayan insanlardan oluşur.
Nasıl oluyoırda herkes müslüman mış gibi bir genelleme yapabiliyorsunuz?. Şahsen o %20 nin içinde olan beni bu çok rahatsız ediyor.
Laiklik özgürlük ve saygılı olmak demektir. Herşeyi kendinize ve kendi dininize göre yorumlamayı bırakın artık. Burası Türkiye ve bu vatanda ne müslüman ne yahudi nede hristiyan diğe birşey yoktur. olamazda bu vatanda Türkiyeli vardır. saygı gösterin "bir müslüman olarak" değil "bir Türkiyeli olarak" konuşun.
çok tuhaf .Eminim tekrardan diyorum altını çizerek eminim ki e üzeri x in türevini bilmiyorsunuz
Üslubunuz çok ağır bence, siz iyi eğitimli olabilirsiniz ama bu diğer üyeleri küçük görmeyi ve aşağılamayı gerektirmez.Yahu yine milleti mi kurtarmaya çalışıyorsunuz siz?
Milletinizi kurtarmak istiyorsanız boş gezmeyin ders çalışıp universiteye gidin ki belki ileride bakan / belediye başkanı olabilin. Brokrasinin içine girersiniz de birşeyler yaparsınız.
Ama işiniz gücünüz kahvedeki gibi boş konuşmak. Sıfır icraat var. Eminim tekrardan diyorum altını çizerek eminim ki e üzeri x in türevini bilmiyorsunuz ama devlet millet hakkında ahkam kesmeyi çok güzel beceriyorsunuz.
Kaldıki Haber spikerleri kendi başına mı hazırlıyor sanıyorsunuz siz o haber programını. Daha bunu ayıracak akla sahip değilsiniz ki sunucuyu suçlamışsınız.
Laiklik özgürlük ve saygılı olmak demektir. Herşeyi kendinize ve kendi dininize göre yorumlamayı bırakın artık. Burası Türkiye ve bu vatanda ne müslüman ne yahudi nede hristiyan diğe birşey yoktur. olamazda bu vatanda Türkiyeli vardır. saygı gösterin "bir müslüman olarak" değil "bir Türkiyeli olarak" konuşun.