İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haftalık 150k tekil hitli siteden tanıtım yazısı sadece 20 tl

bisosyo

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Mart 2017
Mesajlar
6
Reaction score
0
SEO UYUMLU TANITIM YAZISI YAYINLAMA SADECE 20 TL !

1 adet SEO uyumlu makale (min. 200 kelime), 3 adet link çıkışı ve maksimum 2 adet resimle tanıtım yazısı yayınlama ücreti sadece 20 TL.

İnternet sitemizde ve sitenin paravan blog adresinde tanıtım yazınızı yayınlıyoruz. Yayınlanan tanıtım yazınızı sitenin FACEBOOK, GOOGLE+,LİNKEDİN, TWİTTER ve PİNTEREST hesaplarında da kalıcı olarak paylaşıyoruz. Böylece doğal ve kalıcı backlinkler oluşturarak hem google'da yükselmenizi sağlıyoruz, hemde gerçek kişilere reklamınızı yaparak markanızın bilinirliğini arttırıyoruz. Üstelik yayınlanan tanıtım yazıları için herhangi bir süre sınırlaması yok. Yani Sitemizde tanıtım yazınız kalıcı oluyor ve silinmesi söz konusu olmuyor.

Site adresimiz; www.bisosyo.com
Referanslarımız; www.bisosyo.com/category/sponsorlu-icerik/
Detaylı bilgi; www.bisosyo.com/reklam/

Sitemizin haftalık ortalama hit sayısı +150k'dır. (Haftalık 150.000 tekil kullanıcı) Google Analytics ekran görüntüsü aşağıda eklenmiştir.

23560_ndDsr_orj.jpg

ÖNEMLİ NOT: Fiyata SEO uyumlu tanıtım yazısı hazırlama dahil değildir. Daha önceden hazırlanmış SEO uyumlu bir tanıtım yazınız yok ise sadece 10 TL'ye tanıtım yazınızı da hazırlıyoruz.

Tanıtım yazısı siparişi için [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.
 

bisosyo

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Mart 2017
Mesajlar
6
Reaction score
0
Belirtmeyi unutmuşuz, maalesef yasakpara siteleri tanıtımı almıyoruz. Teşekkürler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst