Burada yazilani yeni gördüm cevabimi verip sonra tekrar - trade vereceğim.
Zubar nickli dolandırıcıya hitaben..
1. domain tib banli dedi Türkiyeden giriş yok dedi. Domaini kullandi. bol bol index aldı. google'da arayın site:kulot.org
Kendisi p0rnocu olduğu icin herkesi kendisi gibi s.rfsiz saniyor sanirim.
Banlı olan domaine Türkiyeden nasıl giriş yapılıyor peki?
Sen hangi domaini sildin attın karaktersiz insan? Domain senin üstüne kayıtlı hala. MADEM DOMAİN BANLI O ZAMAN GERİ İADE VERSEYDİN HIRSIZ? BİR AY BENİ OYALADIN SONRA TİB BAN MUHABBETİNİ ATTIN ORTAYA.
2. Verdiği r10 linki ile alakam yoktur. Konuyu açan ben değilim. Çünkü; Konunun açılış tarihi 2010. Senin elinde ( benden çaldığın ) domainin kayıt tarihi
2012
3. webmastersitesi.com beni banladı. evet. neden? çünkü cevap hakkı vermedi. Nedendir bilinmez senin gibi bir hırsızı kolladı. Zahmet edip
www.kulot.org sitesine girselerdi indexin hali hazırda mevcuttu. Türkiyeden girilmiyor gibi bir konuda söz konusu değildi. Ama demekki senin gibi bir hırsızı korumalarının altında bir şey var. Belkide arkadaşlarındır kimbilir.
Birzda konuşma loglarımıza geçelim. Verdiğin linkte loglar yok. Senin hakkında açtığım şikayet konusunun linkini verseydin keşke
Neyse ss ler bende mevcut hala.
Bak burada domain parasini vermemek icin nasil kiviriyorsun herkes görsün.
HIRSIZ olduğunu anladım domainimi geri istedim. Kıvırmaya devam ettin.
Ekli dosyayı görüntüle 3803
Webmastersitesi.com yöneticileri bana cevap verme hakkımı kullandırtsalardı SENİN R10.NET DEN BANLANAN DOLANDIRICI Scofield42 olduğunuda ispatlayacaktım.
Kanıt mı istiyorsun? Evet o konuşmamızında görüntüsü var aslanım bende.. Sana nickini sorduğum an online oldun sazan gibi tabi bende SS almıştım
Ekli dosyayı görüntüle 3804
Şimdi senin ne mal olduğunu herkes görmüştür.
Seninle maalesef bu forumda tanıştım. İki tane domain verdim sana bozuk botu verdin. O konuya hiç girmiyorum.
SADAKAM OLSUN