• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

hala deniz feneri ne bağış yapanlardanmısınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiler
Reaction score
96
Şube
www.odatv.com
207 Aydır Üye
yapıyorsanız bilinki bağışladığınız paralar,mülkler , fakir fukaraya ihtiyacı olanlara , legalparaya göre gitmiyor olabilir..

ülkemizde faaliyet gösteren deniz feneri derneği nin başı büyük dertte ,

verdiğiniz bağışlar legalparaya göre kanal7 ye peşkeş çekilmiş..acaba başka kimlere peşkeş çekiliyor..

haber;
Deniz Feneri için toplanan 16 milyon euro paranın 8 milyonunun Kanal 7 televizyonuna aktarıldığının tespit edilmesi üzerine başlayan operasyonda 60 kadar polis, Kanal 7 merkez binasında bir kamyon dolusu evraka el koydu.

Eş zamanlı olarak Kanal 7 ve Deniz Feneri Avrupa'nın tüm Almanya çapındaki bürolarında devam eden baskınlar sırasında tutuklamalar da yaşandı. Şu an kadar Kanal 7 Avrupa Genel Müdürü Mehmet Gürhan ile Mali Sorumlu Firdevsi E. tutuklandı. Savcı sözcüsü adı geçen 2 kişi hakkında tutuklama kararının operasyon öncesinde verildiğini belirtti.
devamı:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=81571

Bilgiler
Reaction score
2
Şube
Eskişehir
207 Aydır Üye
İnşallah Yanlıştır...
Yemin Ederim Basarım Orayı...
Oraya Yaptığım bağışla 2-3 ay rahatça yaşardım.

iyinet

Root
Admin
Bilgiler
Reaction score
53
Şube
Sakarya
257 Aydır Üye
Kimseye guvenemiyecekmiyiz?
Umarim dogru cikmaz, yoksa olan asil ihtiyaci olanlara olur.
Guven sarsildigi icin yardim etmek isteyenler bile yardim etmekten cekinir...

Sport

0
Bilgiler
Reaction score
3
241 Aydır Üye
kokusu yakında çıkar. sonuçta bu haber sadece internethabe de çıkmış şimdilik.

sanmıyorum böyle bişi olacağını...

Bilgiler
Reaction score
2
Şube
Eskişehir
207 Aydır Üye
Tüylerim Diken Diken Şuan...
Zaten içten bağış yapan fazla insan yok.!
Birde Bizim Gibi Bağış Yapanların parası Peşkeş Çekiliyorsa ... Artık Bu Ülkede Söylenecek Bir Söz Kalmaz.!

Haa Söylenecek Bir Kelime Var. Onunda Sonuna Ünlem(!) İşareti Konur.

Bilgiler
Reaction score
0
221 Aydır Üye
Bir bağış kurumunun usulsuzlük iddasıyla incelemeye alınması bu şekilde duyrulmaz.
Nesiniz siz hakim mi yargıç mı savcı mı?
Bir haber okudunuz ve paylaşmak istiyorsanız bu uslubunuz yanlış.
Böyle bir usulsuzlük varsa insanların yardım etme duyguları sömürülmüşse bu mahkeme sonrasında zaten açığa çıkacak ve insanlar da buna göre ilgili yardım kuruluşuna gerekli tavrı alacaktır.

Bilgiler
Reaction score
96
Şube
www.odatv.com
207 Aydır Üye
bırakın bu boş lafları , almanlar boşuna kimseye dava açmaz...
Bir bağış kurumunun usulsuzlük iddasıyla incelemeye alınması bu şekilde duyrulmaz.
Nesiniz siz hakim mi yargıç mı savcı mı?
Bir haber okudunuz ve paylaşmak istiyorsanız bu uslubunuz yanlış.
Böyle bir usulsuzlük varsa insanların yardım etme duyguları sömürülmüşse bu mahkeme sonrasında zaten açığa çıkacak ve insanlar da buna göre ilgili yardım kuruluşuna gerekli tavrı alacaktır.

Bilgiler
Reaction score
0
221 Aydır Üye
bırakın bu boş lafları , almanlar boşuna kimseye dava açmaz...

Bakın hala aynı yaklaşımınızı sürdürüyorsunuz.

"Almanların bütün mahkeme tutanaklarını incelediniz ve her mahkemeye düşen suçlu mu bulunmuş bunu mu diyorsunuz"

boş olmayan söz yukarıdaki söz mü?

Bilgiler
Reaction score
16
Şube
-Adsense-
216 Aydır Üye
bence bu konunun forumda bile tartışılması, buradan bağış yapan arkadaşlarımızı üzecektir.Keşke önce mahkeme sonucunu beklesek.Ben bunu okuyunca acaba kaç bin insan bir daha bağış yapmayacağım demiştir demekten kendimi alamıyorum.. Yazık cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.