K
karakaya86
Misafir
BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ. HANGİ İŞLETİM SİSTEMİYLE ÇALIŞACAĞIMA. BANA BU KONUDA YARDIM CI OLUN. AYARICA İDDİAYA GİRDİM ARAKADAŞIN BİRİSİYLE FAZLA FORMAT BİLGİSAYARIN HARD DİKİ SAĞLIĞINA ZARARLI MI ......
![]() |
![]() |
karakaya86' Alıntı:BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ. HANGİ İŞLETİM SİSTEMİYLE ÇALIŞACAĞIMA. BANA BU KONUDA YARDIM CI OLUN. AYARICA İDDİAYA GİRDİM ARAKADAŞIN BİRİSİYLE FAZLA FORMAT BİLGİSAYARIN HARD DİKİ SAĞLIĞINA ZARARLI MI ......
arkadasım dogru dıyosun RAM di Ekran katrıydı CPUydu da amactıda bence son mantıgı bıraz yannıs bende windows .NET Enterprize server war adamlar guvenlik adı altında bokunu cıkarmıslar olayın. bıde hersey otomatıge baglanmıs. ben bısey yaparken azcık ugrasmak da ısterım yanı...Hosthaber.com' Alıntı:karakaya86' Alıntı:BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ. HANGİ İŞLETİM SİSTEMİYLE ÇALIŞACAĞIMA. BANA BU KONUDA YARDIM CI OLUN. AYARICA İDDİAYA GİRDİM ARAKADAŞIN BİRİSİYLE FAZLA FORMAT BİLGİSAYARIN HARD DİKİ SAĞLIĞINA ZARARLI MI ......
Evet güzel bir soru, ama cevap olarak soru soracam sana, bilgisayari ne icin kullaniyorsun? Bilgisayarin parcalari nasil? Grafik karti, RAM ve CPU nasil? Butun sistemler belirli bir ozellik icin kullanilir. Oyunmu oynayacaksin, servermi kuracaksin, sistemlerin belirli özellikleri var. Tercihim her zaman en yeni sistemdir, yani XP, eger hardwaren yeterli ise...
Fazla formatin ne zarari olabilirki? Hatta format harddisk icin yararli oldugunu dusunuyorum.