İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hangi kurumdan reklam almalıyım ?

Samet Yılmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar ;

Daha önce google ile çalışıyordum. Film , dizi , sağlık sitelerim mevcuttu. Fakat reklamlarda çakallık yaptığım gerekçesiyle banlandım : )

Şimdi kendim Multiplayer okey yazılımı geliştirdim. Aralık ayının sonunda yayına alıcam. İçerik Okey,Forumlar,Haberler ve Turnuva bilgileriyle özgün içeriklerin paylaşıldığı platform olarak tasarlandı. Tahmini günlük tekil sayımız ilk ay 1000 olacaktır.

Sizce böyle bir oyun sitesinde nerden reklam alsam daha iyi kazanırım ? Çünkü malüm sunucu masrafları var. Bunları daha fazla cepten karşılamak istemiyorum. Site kendi kendini döndürsün...

Sizce en kazandırıcı ve sağlam bir reklam firması hangisidir ?

nochi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiye'de olmalı onun için Adtech tavsiye ederim benzer bir sürü reklam firması bulabilirsin. Google'da arattırman yeterli.

Samet Yılmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adtech hakkında çok iyi şeyler söylenmiyor. Şuan siteleride açılmıyor... En iyisi adsense sanırım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.