İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hangi Oyun Hangi Ülkeye Çalışıyor ?

• Konbuyu başlatan halilarici
  • Başlangıç tarihi
H

halilarici

Misafir
Beğenerek oynadığınız oyunların aslında ülkenize zarar veren hainlere destek olduğunu biliyormuydunuz ?

Bilmiyordunuz.

Hem saçma olan hemde grafikleri berbat olan Knight Online'dan başlıyalım.
Knight Online=İsrail'e bağlı bir oyundur.Knight Online'nın kuruluş amacı İsrail'in silah parasını çıkarmaktır.

Metin2=Çin yapımı bir oyundur.Oynayan ülkelerin çocuklarını etkileyecek bir müzikle onlara hipnoz etkisiyle oyuna bağlıyor.Ve ülkenin nesilini bitiriyor.Kuruluş amacı ülkenin nesillerinin aklını karıştırıyor.

Wolfteam,Gunbound vs=Kore yapımı oyunlardır.Kuruluş amaçlarını bilmiyorum.

Şimdilik bildiklerim bu kadar ekleyeceğim daha fazlasını.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
League Of Legends hastalığı başlıyor :( nefret ediyorum şu mmo oyunlarından.Düşük grafikler ezik seneryo vs.

H

halilarici

Misafir
Evet Çinliler Metin2'nin her gün biraz daha battığını anladı ve gameforge'a sattı.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
kendi yorumun mu? yoksa bir kaynak var mı?

benim oyunlarla pek işim yok ama bi ara deli gibi age of empires oynardım.

H

halilarici

Misafir
Araştırmalarını yaptım.İsrail Atom bombasıyla tehdit ediyor.Onu alcak parayı bizim 'ergen' diye hitap ettiğimiz çocuklar veriyor.

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Araştırmalarını yaptım.İsrail Atom bombasıyla tehdit ediyor.Onu alcak parayı bizim 'ergen' diye hitap ettiğimiz çocuklar veriyor.

Öncelikle Ellerine sağlık.Benim dikatimi çekti ve çok güldügüm bir konu yukarıda 'ergen demişsin ya :) sitende ve bu sitede şöyle bir ifade var "Yaş: 13" :mad: :mad: :harika: :harika:

Ayrıca bende bu sanal oyunları sevmiyorum gerçekten gelecegmizi yaşıtım olanları degil ama yaşımın altındakileri kötü etkiliyor.

H

halilarici

Misafir
Yaş 13 olması beyin yaşının küçük olmasını engellemiyor ki kaç vatandaş gördünüz benim yaşımda böyle işlerle uğraşan ?

T

themaniac

Misafir
Sirinler diye butun cocuklarin izledigi bir cizgifilm vardi. komunizm'i cocuklara asilamak icin yapilmistir o cizgifilm. Ve bir cok cizgi filmden alttan alttan bir cok mesjlar vardir ve bunlar zamanla bilinc altindan bizi cok etkiler.
misal Golgelerin Gucu Adina deyince aklinize Himen gelio dimi?
Dusunun bir su kelimeyi. golgelerin gucu??? Yani Allah'tan baska seylerin oldugu, golgelerin gucunun oldugu, baska seylerin guc sahibi olduklari inancini asiliyor.

yazılarına sadece gülüyorum
Heralde bunlari anlayacak gorecek seviyede olmadigin icindir. Hatta Halil'in de bu yasinda bunlari gorebilecek seviyede oldugunu dusunmuyordum acikcasi ama yasitlarina gore daha olgun bir bakis acisiyla bazi gercekleri gorebilmissin halil. tebrik ederim

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Yaş 13 olması beyin yaşının küçük olmasını engellemiyor ki kaç vatandaş gördünüz benim yaşımda böyle işlerle uğraşan ?

Senin yaşına veya ugraştıgın blog vs. işlerine söyliyecek sözüm yok..

13 yaşında olup "Onu alcak parayı bizim 'ergen' diye hitap ettiğimiz çocuklar veriyor." diye bir cümle kurman yanlış.Sende o ergenlerden birisin.

H

halilarici

Misafir
Ondan önce imzanızdaki yazım hatasını düzeltirseniz.:uyu:

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Ondan önce imzanızdaki yazım hatasını düzeltirseniz.:uyu:

benden bahsediyorsunuz galiba ?

3w82.png

:kart:

Ayrıca.Bahsettiginiz hata hötöbo ise bu eski üyelerden tepki adlı arkadaşla birlikte oluşturdugumuz kendi aramızdaki bir espiridir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.