İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hangi sistemi kullansam??

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
aslında çok basit bir wp olabilir. anasayfada hiç birşey olmuyacak sadece text. yazılar falan. mesela liste hazırlıyacaksın o yazılara tıklayınca ekranda o kod gözükücek öylebişey yap derim.

Waxwhine

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dle Kurup Guzel bi Tema Atsan iyi olur :) marezscript.org gibi mesela :)

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Dle Kurup Guzel bi Tema Atsan iyi olur :) marezscript.org gibi mesela :)

kardeş orası çok süslü :)

http://www.sitekodlari.com/ bak burası daha fazla tercih ediliyor buraya günde 100kişi giriyordur hergünde artıyordur bende giriyorum ayda 5-6 kere lazım oluyor
:) basite kaçarsan hem karlı çıkarsın hemde hit kazanırsın.

Ekleme: yani şıklık önemli deyil insanlar fazla şıklığı sevmez mesela marezscripte çok şey var karma karışık ben diyerini tercih ederim.

hewal02

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kardeş orası çok süslü :)

http://www.sitekodlari.com/ bak burası daha fazla tercih ediliyor buraya günde 100kişi giriyordur hergünde artıyordur bende giriyorum ayda 5-6 kere lazım oluyor
:) basite kaçarsan hem karlı çıkarsın hemde hit kazanırsın.

Ekleme: yani şıklık önemli deyil insanlar fazla şıklığı sevmez mesela marezscripte çok şey var karma karışık ben diyerini tercih ederim.

ben su dle yukledim ama stema iyi degil bence bi de bira karisik gibi

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
aslında çok basit bir wp olabilir. anasayfada hiç birşey olmuyacak sadece text. yazılar falan. mesela liste hazırlıyacaksın o yazılara tıklayınca ekranda o kod gözükücek öylebişey yap derim.

:harika: Pm atarsan tema konusundada ben yardımcı olurum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.