Vallahi arkadaşlar bu başlık çok güldürdü beni ama bir yandan da fikrin ne kadar para ettiği konusunu aklıma getiriyor. İnanın mynet.com siberalem.com yada diğerlerini bilmiyorum ama gerçekten biraz işe yarar bir fikirle iyi para kazanıldığını biliyorum.
Hatırlarsanız geçenlerde forumda "bizimle çalışmak istermisiniz?" gibisinden bir başlık açtım. Üzüldüğüm nokta forumda bildiğim tanıdığım insanların bu başlığa rabet etmemeleri ve hatta ve hatta neredeyse hiç ilgilenmemeleri... Ama öte yandan hiç tanımadığım, sadece başlığı burda ve diğer 1-2 yerde görüp gelen insanlara bu ay toplam 4.290.000.000-TL ödeme yaptığım.
Netarsivi.Com projesi iyi tuttu, gerçi gideri de aşırı fazla ve son 1.5 haftadır sosyal yaşantım bitmiş durumda ama olsun...
Fikir çok basit, internet üzerinden program oyun film vs. satışı yapmak. Üye olanlar aylık 80 GB' lık limitler halinde download ediyor tüm bunları ve 1 aylık kullanım için 30 milyon ödüyorlar.
Şimdi çok basit bi hesaplama yapalım; (Programa girmek istemeyen o yakın dostlarım için üzülerek vericem rakamları
)
Türkiye' de toplam 13.239 internet cafe var (geçen yılki tiev raporuna göre).
Oyun ve program ihtiyaçları bakımından istanbul, ankara vs. merkezi illerden uzakta olanlar sıkıntı çekiyor. Onlara ulaşıp programdan bahsettiğiniz zaman hemen satın almak istiyorlar. 10.09.2004 tarihinde yaptığımız ortak tanıtım kampanyasından sonra 12.09.2004 tarihinde toplam 711 download linki mailledim. Bunun hemen arkasından 14.09.2004 tarihinde ise 802. üyemize download linklerini mailledim. 15.09.2004 tarihinde ise affilitier olarak programımıza katılan arkadaşlarımıza sabah 08.00' de başlayıp öğlen 13.20 itibari ile 4.290.000.000-TL dağıttık.
İlk ay, program başlayalı henüz 5 gün oldu ve net kârımız 15.770.000.000-TL. (Aylık 4.000.000.000-TL' lık giderimiz çıktığında)
Ne diyim, Allah çalışıpta hak eden herkeze misli misli fazlasını versin...
Bu arada önümüzdeki ay yeniden afflitier programı açıyoruz, haberiniz olsun...
İyi çalışmalar...