kendine şu soruyu sorarsan cevabını bulursun.
hangi sektör yada sektörler internetten para kazanıyor ki, internet reklamcılığına para harcar.
bu sorunun basit bir kaç cevabı:
hosting firmalar
hoteller (Türkler olmasa bile ülkemizi ziyaret edecek yabancılar, türkiyeye gelmezden önce araştırmayı internetten yaparlar.İnternette bulunmak bir hotel için çok artı bir puan oldugundan internete reklam verir)
ancak bu sorunun cevabını senden önce binlerce kişi kendine sordugundan dolayı, bu konularda açılmış binlerce site vardır.Üste çıkmak imkansız gibi birşey.
senin sevgi siten vardır.onun altına hotel tanıtım kategorisi yaparsan.sitene giren bir kişi hotel tanıtımlarıyla pek ilgilenmeyeceginden dolayı, reklamlara tıklanma olmayacağından dolayı, google sitende ucuz hotel reklamları çıkartır.
Özetle: ADsensede kolay yoldan para kazanmak mümkün degildir.
içeriği güzel normal bir türk sitesi 15-20$ yapabilir.eger 10 tane siten olursa 200$ kazanırsın günde.Ne kadar çok site o kadar çok para demek.Tek site ile ben günde 200$ yapayım dersem, eninde sonunda banlanırsın.
ingilizce-almanca-ispanyolca siteleri olan bir tanıdık var.
22 tane sitesi 4 tane dedicadet serverı var.adam mühendisliği bıraktı bütün işini bu yöne kaydırdı.Geçimini bu yolla kazanmaya başladı.
peki ne kadar kazanıyorun günlük cevabı
sitelerini bana söylemedi ama şunu söyledi.
herkez gül peşinde koşarken ayakları altında ezilen kır çiceklerinin farkında degil.Herkezin yaptıgı konular degilde.daha özel konulara girersen daha çok kazanırsın dedi.ingilizce olarak sektörel konulara gir.
roma hukuku
güneş enerjisi
genetik
motorlar
kimyasal maddeler
nano teknoloji
konularında siteler yap dedi.
oldu abi hiç merak etme diyom bende