İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hapise Gidiyorum ... Ben böyle adaletin

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar konuyu silsiyorum.O kadar cok arkadasın izlenimlerini aldım bana tavsiyede bulundular.Bu konuyu acıpta görüş bildiren ve bana yardımcı olmaya calışan tüm arkadaşlara gönülden tşk ederim.Allah razı olsun.Bundan sonra sabredip beklemek...

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ne kadar disiplinli okulmuş.
Üniversite mi acaba?
Okulu bıraktığın için 6500 ytl tazminatta beni çok şaşırttı.

batubilir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kardeş allah kolaylik versin gerçekten çok zor bi durum
yerinde olsam cezami yerine getirdikten sonra bir yere göçüp yada memleketimde o kişilerden uzakta bir işte çalişarak hayatima devam etmeye çalişriim

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Batubilir bende sabır edip öyle yapmayı düşünüyorum. Ama zaman neyi gösterecek bakalım.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
mesajındaki bazı argo sözcükleri silersen senin için daha iyi olur bu mesajından da canın yanmasın =)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Polis Meslek Yüksekokulu olduğu için mi kurallar bu kadar katı?

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
HEr polis okulu böyle olsaydı piyasada rüşvet yiyen devleti dolandıran polisler cıkmazdı dostum!!

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bıraktığın ıcın tazmınat mı oduyor okul sana ?
(normalde ıstıfaya tazmınat odenmez onun için soruyorum)

R

Rich

Misafir
Öncelikle cezan 1 yıldan az olduğu için çok yüksek ihtimalle para cezasına çevrilecek.

Ardından , keşke bırakmasaydın okulunu. Değer mi ?

Bir soru daha soracağım ... Hangi şehirdeki pmyo ?

yakoSin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende geçen sene haksız yere ceza aldım , ne araştırdılar ne soruşturdular güvenlik kimi yakaladıysa ceza verdiler..Allah'ından bulsun hepsi..Allah yardımcın olsun kardeş seninde

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Öncelikle bazı yazılarında çelişki gördüm. Duruşmaya çıkmadan senin hakkında mahkeme bir karar vermez. o kısmı yazmayı unuttuğunu varsayarsak Silah veya sılahtan sayılan birşeylerle kavgaya karışmadığın sürece ( taş sopa bıcak vs) sana 11 ay ceza verilmez. Sabit bir eser bırakman lazım ya da olayda karşı tarafın hastanede durumununun ciddi olması lazım. bunu da geçelim. Sabıkan yoksa zaten senin cezan 11 ay diye geçmez. Aynen şöyle der Sanığa verilen cezanın günlüğü takdiren xx. YTL den hesaplanarak neticeden xxxx.xx YTL karşılığı adli para cezası ile cezalandırılmasına demesi lazım. Açıkcası bu yazın bana inandırıcı gelmedi. Eksik yazıların var ise bir lafım yok ama böyle bir ceza durumu mümkün değil.

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Öncelikle bazı yazılarında çelişki gördüm. Duruşmaya çıkmadan senin hakkında mahkeme bir karar vermez. o kısmı yazmayı unuttuğunu varsayarsak Silah veya sılahtan sayılan birşeylerle kavgaya karışmadığın sürece ( taş sopa bıcak vs) sana 11 ay ceza verilmez. Sabit bir eser bırakman lazım ya da olayda karşı tarafın hastanede durumununun ciddi olması lazım. bunu da geçelim. Sabıkan yoksa zaten senin cezan 11 ay diye geçmez. Aynen şöyle der Sanığa verilen cezanın günlüğü takdiren xx. YTL den hesaplanarak neticeden xxxx.xx YTL karşılığı adli para cezası ile cezalandırılmasına demesi lazım. Açıkcası bu yazın bana inandırıcı gelmedi. Eksik yazıların var ise bir lafım yok ama böyle bir ceza durumu mümkün değil.

olay samsun pmyo da oldu arkadaşlar. Samsun savcılıgı kavga ettigimiz için 2 kişi hakkında dava acıyor. Ve davanın sonucuda dün geldi bana 1 yıl 2 ay dan 11 ay 20 güne indirildi ( yok bilmem ne 6/1 yok 3/1 indirlmiştir.)
Diger şahsın ise 1 yıl 1 ay dan indirilerek 2 ay 20 gün e indirilmiş oda 1740 ytl paraya cevrilmiş durumu göz önüne aldırılarak .

Benimkisinde ise sadece 11 ay 20 gün ceza aldıgımı ve sicilimin temiz olmasından dolayı 2 yıl denetim altına alınmasına mı ertelenmesi karar verilmiş. Açıkcası fazla bişide anlamadım...

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olay samsun pmyo da oldu arkadaşlar. Samsun savcılıgı kavga ettigimiz için 2 kişi hakkında dava acıyor. Ve davanın sonucuda dün geldi bana 1 yıl 2 ay dan 11 ay 20 güne indirildi ( yok bilmem ne 6/1 yok 3/1 indirlmiştir.)
Diger şahsın ise 1 yıl 1 ay dan indirilerek 2 ay 20 gün e indirilmiş oda 1740 ytl paraya cevrilmiş durumu göz önüne aldırılarak .

Benimkisinde ise sadece 11 ay 20 gün ceza aldıgımı ve sicilimin temiz olmasından dolayı 2 yıl denetim altına alınmasına mı ertelenmesi karar verilmiş. Açıkcası fazla bişide anlamadım...
hapis cezası almamışınız. 2 yıl aynı sucu işlemezsen bişey olmaz. bu arada temyiz edebilirsin yargıtaya gönderirsin dosya ya onaylanır yada bozlur cezan silinir.
bu arada geçmiş olsun sıkma canını herşeyde bi hayır vardır belki ilerde daha buyuk olaylar başına gelebilirdi. Şükret ve yoluna devam et morolinide hiç bozma bu davadan bişey olmaz çünkü hapis cezası felan almamışın sadece ertelenmişler tekrarı olmaması halinde silinir gider.

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen suçlusun diye demiyorum ama hayat işte böyle. iskambilden şatolar gibi, uğraşıp yapıyorsun ediyorsun bir anlık sinir ile hepsini yıkabiliyorsun. ama bu kolaya kaçış bedel istiyor. benimde bazen gözüm dönüyor ama sabretmek kendini gözden çıkarsan sana ihtiyacı olanları düşünmek gerekiyor. yoksa çoktan içerdeydim bende.

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşlar beterin beteri var şükretmek lazım. hayatta herşey geliyo insanın başına yaşadıgı sürece.

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sen suçlusun diye demiyorum ama hayat işte böyle. iskambilden şatolar gibi, uğraşıp yapıyorsun ediyorsun bir anlık sinir ile hepsini yıkabiliyorsun. ama bu kolaya kaçış bedel istiyor. benimde bazen gözüm dönüyor ama sabretmek kendini gözden çıkarsan sana ihtiyacı olanları düşünmek gerekiyor. yoksa çoktan içerdeydim bende.

Vallahi senin dedigin sabrede sabrede buralar geldim .Eger sabretmeseydim en başta karşı cıksaydım ben şimdi yoktum zaten buralarda..
Bu olaylar olduktan sonra yemin ederim akıl kalmadı , psikoloji bozuldu, Kendimi yani nasıl söyleyeyim deliler gibi hissetmeye başladım.Bu okulu kazandım diye sevinci bırakın gaziantep işletme fakültesinde okuyordum o da gitti . Ben hepsini unutmak isterim ama yine sabredecek. Ne kadar kötü şeyler gelirse gelsin aklıma yapmayacagım.Kazanan ben olacagım inşallah...

KaoS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allah Yardımcın Olsun Kardeş 2 Sene Hiç Bi YasaDışı İşe Karışmassan Eğer Ceza Falan Almasssın

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Şimdi anlamadıgım 2 yıl denetim dedikleri şey .. 2 yıl içersinde bir işe kalkışmaz isem 11 ay 20 gün cezam silinecekmi ? Yanlış anlamadıysam bir arkadaşta eger suc ilşlersen 2 katını yatarsın dedi ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.