İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Harika Kadın Portalı Satılık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Paypalhizmet

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Site: http://shelingo.com
İstenilen miktar: 90 TL
Kategori: Kapsamlı Kadın Portalı
Günlük Hit: 1000-2000 (tahmini)
Ban Durumu: Yok
Lisans: Süresiz, Açık kaynak.

AÇIKLAMA: Site tüm alt yapı ve tasarım şahsıma aittir. Premium pluginler ve premium bir temanın posttype alt yapısı kullanılmıştır. Özellikle domain kalitesi olarak daha önce ciddi teklifler almıştır. Tüm geliştirme ve özgün tasarımın yanı sıra 1100+ konusu mevcuttur ve parttime çalışan bir editörce girilip hepsine gelişmiş seo uygulanmıştır. Sistem özgün alt yapısı ve özgün tasarımı ile ve full+full seo'lu konuları ile ön plana çıkmaktadır. Bugüne kadar sadece alt yapı, tasarım ve içeriğe önem verdiğimiz için herhangi bir hit sayacı veya reklam uygulaması kullanılmadı. Yorum,trafik ve benzeri kaynaklardan tahmini hit bilgisi günlük 1000-2000 dir. Benzer içerik ve alt yapıya sahip diğer websitelerimizle beslenmiştir. Konulara seo uygulanmış fakat google ve arama motorları için extra çalışma yapılmamıştır. Başka proje nedeniyle satılmaktadır. Alan kişi tüm alt yapısı hazır ve full seo olarak alacağı için üzerine düşerse kısa zaman da çok çok daha iyi hitlere ulaşabiliriz. Teşekkür ederiz.

downholl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1. hocam baktımda googlda indexin 250 adet gorunuyor, 1100+ konu demıssın diğer konuların indexlenmemiş.

2. traffik değeri neden tahmini olarak veriyorsunuz ? net olarak bilmeniz gerekmezmiydi diye merak ediyorum açaıkcası. eğer dediğiniz gibi search engine lerden organik 1000 2000 trafiği varsa buna dair bi traffic goruntusu atarsanız dusunebılırım almayı. dediğiniz trafiği alıyorsa fiyatı uygundur.

carbonie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ya bunu yediğinize inanamıyorum site şahsıma aittir ve satıştadır adam bi güzel mesajı kopyalamış satmış hiç mi araştırmazsınız. Her foruma birde konu açmış. Beni mahfediyor. Adımı sitemi lekeliyor bulucam ama ahdım var yeminim var bulucam lütfen konuya müdahale edin moderatörler. Sitenin satışı olarak forumda konum var!!! Satın almak isteyen arkadaşlar bana ulaşşın hit bilgilerini canlı veriyim kanıtları veriyim ya lütfen şuna müdahale edin ya yazıktır kendi ********liği yetmiyor birde benim sitemin adını kirletiyor! Ben böle dolandırıcılık görmedim ulan gel ben veriyim 90tl sana ********!! değermi namusunu satmaya!!!

http://shelingo.com/kanit.html

1.jpg

medline

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
elektronik ortamda izler silinemez nereye kadar kaçacaksın paypalhizmet

C.A

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üye forumdan uzaklaştırıldı , konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5