İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Harika100.net hakkinda bir soru

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu toplistte sitemi kontrol ettigimde 1000 hit gosteriyor diyelim. Ama bi bakiyorum listede kayitli degil. Sizce ne yapmaliyim? EMail atmayi denedim cvp vermiyorlar...

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben de bir site eklemiştim. Bir süre sonra bu siteden hit gelmediğini gördüm, kontrol ettiğimde sitemin toplistte yer almadığını gördüm. Kaldırılmış, haber verme gereği de duyulmuyor. Bu sitenin bannerı sitem de aynen duruyor ama. Mail attım, neden kaldırıldı diye. Site sahibi eg-zotik siteleri listeden kaldırma kararı aldığını söyledi. :cool: Yani siten eg-zotikse bu yüzden kaldırılmıştır, ya da hangi kategorideyse artık şansına küs, bu sitenin sahibi o kategoriden de sonradan vazgeçmiş ve ilgili siteleri toplistinden temizlemiş olabilir.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sanırım listeden kaldırılmışındır ya böyle toplistelr sistemlerini ayarlasa daha iyi olur listeden silince üyeye mesaj gitse listeden silindiniz diye
benim kendi link sitemde sistem öyle birini sildinmi direk mailine sitemden silindiniz silinme nedenlerini diye mesaj gidiyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.