İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hayalimdeki Telefonu Sizlerle Paylaşıyorum: Samsung Galaxy Note 3

cerezlerim

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Aralık 2013
Mesajlar
80
Reaction score
0
Geçen akşam üstü uzanmışım evimizin baş köşesinde ( aile reisi olmanın verdiği ayrıcalık :) ), televizyona dalmışım kanalları zappingliyorum. Nerede daha sessiz, daha gürültüsüz huzurlu bir aile programı, ne bilim bir yarışma ya da farklı hoş bir film arıyorum belki de. Birden zappingi o reklamda kesmek durumunda kaldım. Aman Allahım o da ne karşımda devasa geniş ekranı, reklamı sunan şahsiyetin anlatımına göre üstün üstün özellikleriyle on numara bir telefon olan Samsung Galaxy Note 3. Daha önce de görmüştüm reklamlarını ve okumuştum bir yerlerden de ancak bu sefer nedendir anlamadım içime daha bir işledi sanırım.

Dikkatlice izledim ve biter bitmez reklam, derhal kalktığım gibi Google amcayı açtım. Note 3 yazmamla birlikte görsellerden oluşan enfes bir şölen karşılıyordu beni. Çok güzeldi be abi ya gerçekten. Bilmem ne düşünürsünüz ama benim çok hoşuma gitmişti.

Neydi ki Beni Böylesine Bağlayan Özellikleri

Akıllı telefon hastası biri olarak aradığım tüm özellikleri karşılıyordu da fazlası vardı. Çoğunlukla Galaxy S IV der, başka bir şey demezdim o güne kadar. Büyük konuşmayacakmışsın, etkilenmiştim gerçekten. S IV' ün işlemcisi ve işlemci hızı inanılmaz etkilemişti beni. Ayrıca ekran özellikleri ve pikseli de fena değildi. Ama bu Note 3, tek kelimeyle her konuda mükemmeldi. Çalışmalarımda geniş ekranlı akıllı telefonlarla ve işlemci hızları yüksek olanlarla çalışmaya bayılırım daha çok. İşlemci hızını S IV karşılıyordu fazlasıyla arkadaşlar. Geniş ekran kapasitesini de o güne kadar Note ve Note 2 sağlamaktaydı. Ancak gel gör ki bu canavar, hem 8 çekirdek Exynos işlemcisiyle hem de 5,7 inç' lik geniş ekran kapasitesiyle, hem de geliştirilen teknolojisiyle müthiş bir şey olup çıkıvermişti. Akıllı kalemi de çalışmalarımda bir hayli yardımcı olacak gibiydi.

Arkadaşlar Note 2' ye göre Note 3' ün ekran çerçevesi daha dar bir alana sahip, bu da ekran boyutunu daha geniş yapıyor ve ayrıca da ekran genişliğinin daha fazla olmasına rağmen Note 3 daha hafif bir ağırlıkta. Dedim ya her telefondan bir şeyler katmışlar sanki diye, S IV' ün metal kenarlıklarıyla kaplanmış bir çerçeve adeta kalite kokuyor.

Kamera özellikleriyle de büyüleyen bir nadide eser olan Note 3, 13 megapiksel kamerası ile havasını da atıyor. Video çekimi konusunda da oldukça başarılı olan telefon, 60 fps hızında 1080p Full HD çekim yapabiliyor.

Adamlar Yapmış Abi Demekten Başka Bir Şey Diyemiyorum

Gerçekten son derece başarılı bir ürün. Satış temsilcisi olsam bu kadar tanıtımını yapamazdım herhalde :) Sadece bir hayranıyım ve umarım yakın bir zamanda eşimi de kandırabilirsem, aile bütçemiz çerçevesinde almayı düşünüyorum :) Fiyatına gelecek olursak şu anda 1900 - 2000 tl arasında satışa sunuluyor samsung' da.

Söz Sizde;

Bu kadar çene çaldım, peki ya siz ne düşünüyorsunuz Samsung Galaxy Note 3 hakkında ? Kıymetli yorumlarınızı esirgemezseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Kaynak: http://cerezlerim.blogspot.com/2013/12/hayalimdeki-telefonu-sizlerle.html

İyi Çalışmalar.
 

altayis

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2012
Mesajlar
199
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Gerçekten note 3 çok iyi bir telefon bende almak istiyorum ama henüz pahalı :)
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
note 3 ü nerenizde taşıyacaksınız?
 

djpaste

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Nisan 2012
Mesajlar
90
Reaction score
0
Note 3 çok kaliteli bir telefon. Kolayca taşınabilir çantasıyla :D
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst