İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hayallerinizi gerçekleştirmeye ne dersiniz?

ahmettalha

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hepimizin kendine göre hayalleri vardır. Derler ya hayalsiz yaşanmaz diye. Bu tabir aslında doğru bir tabirdir. Neden derseniz insanın hayali olmadığı zaman umudu da olmaz. Ama şunu kendimize soruyor muyuz? Hayallerimiz var ama bunu gerçekleştirmek adına gerekli mücadeleyi gösteriyor muyuz? Bu sorunun cevabına birçoğumuz evet yanıtını vermemekteyiz. Bazılarımız hayallere nasıl ulaşacağımıza bilmediğimizden bu noktada çalışmalar yapamamaktayız. Diyelim para kazanma hayalimiz var. Par kazanarak rahat bir yaşam sürmek ve istediğimiz şeyleri rahatça alabilmek elde edebilmek istiyoruz. Para kazanmanın yolu çerçevesinde atılacak adımları bilmiyorsunuz diyelim o zaman doğru adım atmanız zor olabilir. Şimdi sıkı durun biz sizi hayallerinize ulaştıracak iş fırsatıyla tanıştırıyoruz. Bu nasıl olacak derseniz kısaca size bunu anlatayım.

Sermayeniz yok ama para kazanmak isteğiniz var. Bence kazanabilirsiniz. Çünkü ben sermayesiz başladığım işte şu an para kazanıyor ve kazandırıyorum. Ben nasıl kazanıyorum derseniz şunu sizi ifade etmek isterim. Önce hayallerinizi bir tarafa yazacaksınız. Ben bu girdiğim işle hedeflerime ulaşacağım diyeceksiniz. İlk aşamayı geçtiniz. Daha sonra benim çalıştığım firmaya ücretsiz üye olarak çalışmalara başlayacaksınız. Sizce ücretsiz üye olunan bir işin riski var mıdır? Cevabınız gönül rahatlığıyla herhalde yoktur cevabı olacaktır. Bu merhaleyi de geride bıraktınız. Şimdi nasıl kazanacağım sorusu kafanızı kurcalamaktadır. Bunuda açıklayalım. Biz ihtiyaçlarımız için bir yerlerden alışveriş yapıyoruz. Arkadaşlarımızdan bazıları bize almış olduğumuz ürünleri nerden aldığımızı sorduğunda iştahla aldığımız firmayı ona anlatıyor o firmanın bedava reklamını yapıyoruz.

Düşünün sizin kendi mağazanız var ve aldığınız ürünleri başkalarına tavsiye ediyorsunuz ve onlarında almasını sağlıyorsunuz. Bizim iş böyle bir iştir tavsiye usulüyle para kazanmaktır. Bunu yaptınız, çevrenizde mutlaka sermayesiz ek iş yapmak isteyen arkadaşlarınız mutlaka çıkacaktır. Onlara gelin beraber para kazanalım dediğinizde sizi kırmayacak arkadaşlarınız olacaktır. Onlarla, ekip olarak seçtiğiniz dostlarınızla para kazanmak insana gerçekten keyif vermektedir. İşimiz kazandır kazan anlayışıyla çalışmaktadır. Elinizin altında internet varsa çok avantajlısınız. Akşama kadar internette boşa zaman geçiriyoruz bize kimse para vermiyor. Aslında biraz mantıklı adım atsak güzel paralar kazanabiliriz. Sosyal ağlarda birçok arkadaşımız var. Onlara işimizi tanıtsak üye yapsak bu bile kazandırır bize. Daha birçok avantajdan ve hayallerinize ulaştıracak iş fırsatını tanımada geç kalmayın. Sitemizi inceleyin ücretsiz üye olarak, hayallerinizin bir adım ötede olduğuna inanarak sizde kazanmanın startını verebilirsiniz. Üye olacaklar aramıza hoş geldiniz.

www.ekisimkani.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.