İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hayatımda gördüğüm en vahşetli rüyaydı

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Rüyalarımı anlatmayı sevmem ama nedense bu rüyamı sizlere anlatmak istiyor canım. Uzun süredir böyle bir rüya görmemiştim ama uzun aradan sonra ilk defa bu kadar dehşet ve garip bir rüya gördüm.

------------------------------
Rüyayı sabah karşı gördüğümü hatırlıyorum. Zaten ondan sonrada kabus görmüş gibi uyandım ve ancak 1 saat sonra falan geri yatabildim.

Hatırlayabildiğim detaylarıyla rüya şöyleydi:

Ben, 1 yakın arkadaşım (kendisiyle 16-17 senedir arkadaşız) birde daha 2-3 ay önce tanıştığım yeni bir arkadaşım. 3ümüz nedense artık bizim evim önünde köpeklerden kaçıyoruz. Ama köpekleri görseniz aramızda 1 santim varmış gibi ve 1 saniye bile yavaşlasak bizi parçalayacaklarmış gibi. Ama görseniz koşuşumuzu, sokak sokak deli gibi kaçıyoruz köpeklerden. Sonra bizim sokağın ilerisindeki sokakta bir evin teras katına kaçtığımızı görüyorum. Burda 3ümüz bişeyler konuştuktan sonra tekrar sokağa çıkıyoruz. Bu sefer bu 3 köpek tekrar peşimize düşüyor ve biz aynı eve doğru tekrar sokak sokak koşuyoruz. Bizim evin önüne geldiğimizde bakıyorum ben ve 16-17 senedir tanıdığım yakın arkadaşım var diğer arkadaşım yanımızda değil veya rüya olduğu için ben onu yakınımda görememişte olabilirim ve bu yüzden zihnimde kalmamış olabilir. Her neyse, bizim evin önündeyken ben duruyorum ve arkadaşımda 2-3 metre ilerde beni görüp duruyor. Ben vücudumu geri çeviriyorum ve arkamdaki 3 köpeğe bakıyorum. Köpeklerden 2si normal köpek gibi ve hatırlayabildiğim kadarıyla kahverengiler. Diğeri çok büyük ve kar beyazı bir renkte. Dersinizki bu köpek değilde sanki kutup ayısı. Aynı ona benziyor. Sonra ben içimden biz kaçmasak bunlar azıtıp bizi kovalayamazlardı bi durayımda şunlarla konuşayım diyorum. O iri beyaz köpeğe dönüp ben sizden korkmuyorum ve kaçmıyorum diyorum. Sonra bi bakıyorum köpek dile gelip konuşuyor. (Ne konuştuğunu hatırlamıyorum). Ama köpeklerden kaçmamakta direniyorum ve aynı bir taş gibi orda bütün özgüvenimle 3 köpeğin karşısında duruyorum. Köpeklerde bana bişey yapamıyor tam bu sırada arkadan arkadaş elini omzuma uzatıp bana kaçalım diyor ve beni çekiyor. Tekrar kaçıyoruz.

E ne var bunda bu kadar dehşet olan şey demeyin çünkü bu rüyanın 1. bölümüydü :D

Rüya kaldığı yerden devam ediyor. Şimdi 2. bölüm:

Arkadaş ve ben ikimiz büyük bir caddede yürüyoruz. Sanırım burası Yenibosna veya Bağcılar tarafında bir cadde ki o caddede gerçek hayatta daha önceden onlarca kez yürüdüğümü çok iyi biliyorum. Neyse biz bu caddede yürürken kaldırımlarda bikaç ağaç görüyoruz ve ağaçlara insanlar boğazlarından iplerle asılmışlar. Vücutlarının her tarafları paramparça ve sanki dersiniz her birinin kafasından aşağı kovalarla kanlar dökülmüş. Yüzleri bile kıpkırmızı kandan görünmüyor. Kaldırımlarda sanki bişey bunları bu hale getirip sürüklemiş gibi hep kan izi dolu. Çevreme bakıyorum arabalar vızır vızır geçiyor insanlar yürüyor ama tam yanlarındaki ağaçlara vahşice asılmış insanları görmüyolar ki ne gariptir 3 köpekte olduğu gibi ağaca asılmış ve her tarafı kan içinde dehşetçe öldürülmüş insanlarda tam 3 tane. Aynı olayı arkadaşımda görüyor. Burdan tekrar yürümeye devam ediyoruz ve bu cesetlerin olduğu yerin hemen 1-2 metre ilerisindeki bir binaya giriyoruz. Burada 1 orta yaşlı ve 1de hafif genç bir kadın var. Adamın yüzünü hatırladığım kadarıyla amerikan filminde oynayan hafif siyahi ve ince beyaz sakalı olan bir adam. Kadını hatırlamıyorum. Burada adama tam 1 metre ilerimizdeki olan cesetleri anlatıyorum ve sanırım buradada uyanmışım gerisini hatırlamıyorum.

Size okuduğunuzda pek dehşet gelmeyebilir ama o manzarayı gerçek hayatta görseniz psikolojiniz bozulabilir. Çok iğrenç bir rüyaydı. Adamlar asılmışlar her tarafları kan. Korku filmlerinden hatırladığımız sanki yerlerde sürüklenmişler gibi heryer kan izi falan. Uzun zaman olmuştu bu tip rüyalar görmeyeli.

Bu arada sanırım yavaştan kafayı sıyırmaya başladım. Geçendede 2 gece arka arkaya ingilizce rüya gördüm. Evet aynen anladığınız gibi 2 rüyada ingilizce dublajlı film gibiydi :D Türkçe yerine herkes ingilizce konuşuyodu:eek:
------------------------------

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Lucid Dreaming diye bir olay var. Rüyanın rüya olduğunu rüyanda anlıyorsun :D Yani rüyanın içinde olduğunun farkına varıyorsun ve rüyanı istediğin gibi yönlendirebiliyorsun. Bu genelde doğuştan gelen bir yetenek ancak yöntemleri de var. Yatmadan önce rüyanda görmek istediğin şeye "aşırı" konsantre oluyorsun ve anında uyumaya çalışıyorsun, uyuduğun anda o istediğin şeyi rüyanda görüyorsun ve rüyanda istediğin her şey gerçekleşiyor. O kadar zevkli bir şey ki bir zıplayışta binaların tepesine çıkıyorsun, bakkaldan istediğin şeyleri alıyorsun, havada uçuyorsun vs. Ama bazen sürekli rüyanın devam etmesini istediğin için uykudan hiç uyanamama gibi bir durum var. Bu tür durumlarda insan uyandıktan sonra ciddi bir psikolojik travma yaşıyor. 1-2 sene öncesine kadar bu durum bende vardı mesela. Elime para geçmesini istiyordum, tık elimde bir tomar para. Arabalardan kaçmaya çalışıyordum, onlarla yarışıyordum vs. Ama şimdi ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmuyor :)

Bunu neden anlattığım konusuna gelince; bu özelliği olan birisi anında rüyadan uyanabildiği için; keşke senin de böyle bir özelliğin olsaydı da cesetli kanlı bir rüya yerine deniz kıyısında tatilde olduğun bir rüya görseydin :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
absürt sektöre devam mı gokhans19?

Yatmadan önce Ayetel Kürsi, Fatiha okumanı tavsiye ederim

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
alemsin ya bilgi :D:D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Lucid Dreaming diye bir olay var. Rüyanın rüya olduğunu rüyanda anlıyorsun :D Yani rüyanın içinde olduğunun farkına varıyorsun ve rüyanı istediğin gibi yönlendirebiliyorsun. Bu genelde doğuştan gelen bir yetenek ancak yöntemleri de var. Yatmadan önce rüyanda görmek istediğin şeye "aşırı" konsantre oluyorsun ve anında uyumaya çalışıyorsun, uyuduğun anda o istediğin şeyi rüyanda görüyorsun ve rüyanda istediğin her şey gerçekleşiyor. O kadar zevkli bir şey ki bir zıplayışta binaların tepesine çıkıyorsun, bakkaldan istediğin şeyleri alıyorsun, havada uçuyorsun vs. Ama bazen sürekli rüyanın devam etmesini istediğin için uykudan hiç uyanamama gibi bir durum var. Bu tür durumlarda insan uyandıktan sonra ciddi bir psikolojik travma yaşıyor. 1-2 sene öncesine kadar bu durum bende vardı mesela. Elime para geçmesini istiyordum, tık elimde bir tomar para. Arabalardan kaçmaya çalışıyordum, onlarla yarışıyordum vs. Ama şimdi ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmuyor :)

Bunu neden anlattığım konusuna gelince; bu özelliği olan birisi anında rüyadan uyanabildiği için; keşke senin de böyle bir özelliğin olsaydı da cesetli kanlı bir rüya yerine deniz kıyısında tatilde olduğun bir rüya görseydin :)

Arasıra rüyalarımı kısmende olsa bende yönetebiliyorum. Bazı gördüğüm rüyalarda rüya olduğunun farkına varıyorum zaten.

absürt sektöre devam mı gokhans19?

Yatmadan önce Ayetel Kürsi, Fatiha okumanı tavsiye ederim

Yok bıraktım. Farklı bir sektöre girdim. Şuanda ekme aşamasındayım yakında biçebilirsem güzel olacak :D

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hele bi askere git, sağlam bir yerde yap o gördüklerin sana normal gibi gelir dünyanın büyük bir bölümünde o gördüğün görüntüler çok normal şeyler. İnsanlar alışmış yani. Daha korkunç rüyalar görmelisin :p

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Çok blog düşünmeye bağlı gerçekleşen bir tepkidir. Geçer.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
biz böyle rüya gördüğümüzü söylediğimizde ..tün açık kalmış derlerdi :D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Hele bi askere git, sağlam bir yerde yap o gördüklerin sana normal gibi gelir dünyanın büyük bir bölümünde o gördüğün görüntüler çok normal şeyler. İnsanlar alışmış yani. Daha korkunç rüyalar görmelisin :p

Sende giderayak beni kalptenmi götürücen :p

Çok blog düşünmeye bağlı gerçekleşen bir tepkidir. Geçer.

Peki tohtor bey. Ucuzundan bi ilaç yazın o zaman :D

biz böyle rüya gördüğümüzü söylediğimizde ..tün açık kalmış derlerdi :D

Genelde bende öyle diyorumda bi taraflarımda açık değildi. :D

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
sen bloga haftada bir böle yazı yazsan daha çok ilgi çekersin :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.