İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hayda ...

M

modachat

Misafir
evet gitme.net "yoktur" arkadaşımızın zirve100.net de oyle :)

script i yoktur satıyor cunku ekmek parası ne yapsın tutulmuş satıyor

karnel arkadaşım bence site yaparken başka yerlerde görmek istemiyorsan tasarımı notere tastikle biraz para harca ondan sonra rahat olursun. Her hafta başlık açarak bu benden çalmış bu almış demekle hiçbirşeyler olmaz. Başkalarının da çalmasına teşfik sağlarsın ok.

Siz tasarımı filan bir yana bırakın kazandıgınız paraya bakın

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
modachat' Alıntı:
evet gitme.net "yoktur" arkadaşımızın zirve100.net de oyle :)

script i yoktur satıyor cunku ekmek parası ne yapsın tutulmuş satıyor

karnel arkadaşım bence site yaparken başka yerlerde görmek istemiyorsan tasarımı notere tastikle biraz para harca ondan sonra rahat olursun. Her hafta başlık açarak bu benden çalmış bu almış demekle hiçbirşeyler olmaz. Başkalarının da çalmasına teşfik sağlarsın ok.

Siz tasarımı filan bir yana bırakın kazandıgınız paraya bakın

komik olma notere tastiklettirsen ne olacak adama aa noter tastikli desen ne olacak calan caliyor.. sorayım burdan bi tane webmaster varmı yazdıgı scripti tasarımı noterde onaylatan

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben kimin oldugunu bilmiyorum ama www.gitme.net/php/ sitesi uzerinden satiliyor solda yaziyor fiyatlari sadece tasarimi kullaniyorlar. Scripti satin alip kullananlar altinda zaten designed : web-yap inc. yazisini birakiyorlar. Ayrica w@ rr ez siteleri uzerinde bu script yoktur. ( En azindan benden almamislardir ) Scripti satin alan birinden almislarsa bilemem.

Iyi calismalar ...

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla kernel senin script heryerde var hangisi izinsiz aldı hangisi izinli aldığıda belli değil bence sen scriptini sattığında kural koy wep-yap inc. koydur yeter bari bilisnin ama ben gitme.net'ten bunu beklemem cunku adamın onlarca scripti var şuanda şoktayım ama gitme.net'i foruma yazarak dinlemek gerek bi sebebi vardir.. Amasıda var yani eğerki başka birisinden parayla almışsa ve değişiklikl yapmıssa bence satabilir.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
komsunet Farzedelim ki birisi para ile bu scripti aldi tasarim ile birlikte farzedelim ki degistirdi ... Bu demek degildir ki yeni yapilan bir scripte bu tasarim kullanilip satisa sunulacak ... Kimse kusura bakmasin ...

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bundan yaklaşık 1.5 ay kadar önce ben bir linklist scripti yazmıştım.
Satıyordum demosuda burada http://www.gitme.net/php/link/ sonra biri geldi dedi ki bu çok basit bir tasarım, bende aynen şunu söylemiştim ben yazarım, çizim işi benim işim degil.
O da dedi ki;
Sana tasarım vereceğim ve bir kaç ek özellik yaparsan bu scriptini alırım.
Bende neden olmasın deyip scripti tasarıma oturttum ve demosunu göstermek için http://www.gitme.net/php/linko/ koydum. Script+Tasarım şu an sanırım
w a rezde mantar gibi yeni linksiteleri açılıyor :mad:
Ben nereden bileyim adam senden çalmış tasarımı :eek:

Kaldır dersen kaldırım ben kendi sitemden ben bir kaç degişiklik yaptım şu an temel görünüşünde görüntüsünde istersende altına yazayım
"Bu tasarım wep-yap inc. esinlenilmiştir" diye
:(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.