İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hayda ...

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alin bir tane daha

http://www.iyi50.com/

Sanirim birisi bu benim muzikalani.com 'un tasarimi calmis ve ustune bir script yazmis satiyor millete baksaniza site logo yazmis adam ...

Gelde siyirma ...

A

altar

Misafir
tasarım o kadar da iyi değil be dostum, zaten iyi yapsanda iki gün sonra çalarlar, onun için kasmaya değmez, bu da hastalık oldu son günlerde. çalan çalana. ee herkes webmaster olacağım derse böyle olur.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hehe :) ne demeli ne yapmalı bilmiyorum hani derler ya sülük gibi cogalıyor tabiri vardır aynen oyle su anda.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
altar' Alıntı:
tasarım o kadar da iyi değil be dostum, zaten iyi yapsanda iki gün sonra çalarlar, onun için kasmaya değmez, bu da hastalık oldu son günlerde. çalan çalana. ee herkes webmaster olacağım derse böyle olur.

tasarımın iyi olup olmaması sorunmu burada, yapılan emege saygı olmalı birilerini koruma ic gudusu ile bu tur mesajlar atmayın!

A

altar

Misafir
ne koruması ne saçmalıyorsun sen? var bi anormallik sende galiba, mesajlarımı bir daha oku!

mexut' Alıntı:
tasarımın iyi olup olmaması sorunmu burada, yapılan emege saygı olmalı birilerini koruma ic gudusu ile bu tur mesajlar atmayın!

A

altar

Misafir
ben sana buradan iç güdüsü bir mesaj atarım şaşkına dönersin, koruma iç güdüsüymüş.. konuştukları lafın ne olduğunu bilmeden ötüp duruyorlar işte.

R

REdBuLL

Misafir
bu ülkede emeğe saygı yok arkadaşım.
boşversene.
bende bugün bir tane yazsam yarın bütün sitelerde o tasarım çıkar.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yu be kardeşım tamam esınlenırsın fılan hoşuna gıder kafana goredır barı renklerı değiştir ya, e bılım tablo felan ekle ınsan hiç değil ya adam yarın obur gun goruru aynısını yapmış demesın dıye kasar kendını 5 dakıka be yazık hemde çok yazık sen uğraş bişeyler yarat adam gelsın aynısını kullansın...

A

altar

Misafir
dazlakcom' Alıntı:
yu be kardeşım tamam esınlenırsın fılan hoşuna gıder kafana goredır barı renklerı değiştir ya, e bılım tablo felan ekle ınsan hiç değil ya adam yarın obur gun goruru aynısını yapmış demesın dıye kasar kendını 5 dakıka be yazık hemde çok yazık sen uğraş bişeyler yarat adam gelsın aynısını kullansın...

Dostum çok haklısın, benim sitelerimi de defalarca çaldılar ama çaresi yok işte, çalıyor namussuzlar. Içerikte öyle, onuda çalıyorlar. Ne yapsak bilmiyorum. Aslında aramızda örgütlenip, bu siteleri dışlamalıyız, mesela toplist sahipleri ile anlaşılıp bu elemanlar toplistlerden atılabilir yada ne bileyim başka çözümleride olmalı yoksa bu iş böyle olmaz.

H

hedefturan

Misafir
Arkadaşlar site çalmada ne var.

Bizdeki programla hostingimizin olduğu bir çok serverın içindeki müşterilerin sitelerine girip alabiliyoruz.
Garantihosting in sitesini aldıktan sonra mail gönderdik. Açıklarınızı kapatın diye sonra sildik dosyaları.
Bunlara kesinlikle karşıyım. Ha evden bilezik çalmışsın ha internetten web sitesini, bir ayrımın olduğunu zannetmiyorum...

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bak arkadasin mesaji uzerine aklima geldi bizim hosting firmalarimiz host ettikleri guzel siteler ( script ) varsa bunlarin bir yedeklerini site sahiplerine soylemeden aliyorlar. BUNE GOZLERIMLE SAHIT OLDUM !

Nereye kadar gidecek boyle ...

H

hedefturan

Misafir
Karnel beni kastediyorsun sanırım. Bizimki apayrı örneğin senin şirketin var bens enden host alıyorum sonra bendeki programla bütün müşterilerin dosyalarına giriyorum -cd vs. yamam yeterli oluyor... Yani açıklar kapatılmazsa hertürlü kapanır. Şu anda Fasthost un admin şifresi var bende. benim sitedeki mp3 leri orda barındırıyorum. 6 GB lık alanım var. istediğim kadar domaine istediğim alanı açabiliyorum

H

hedefturan

Misafir
lazım olursa sanada acayım şöyle 1 GB fasthosttan :) güzel oluyor domain adresi gerektirmeden linki ver indirsinler adamlara mesaj attık bak girdik dedik inanmadılar. yüzlerce müğşterisi var 2 senedir açık hostum hala duruyor:) ya salaklar yada takmıyorlar:)

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@REdBuLL 'a Tesekkurler ...

Redbull arkadasimizin attigi mesaj uzerine belirttigi adrese baktikki malesef bir site daha tasarimimizi kullaniyor ...

http://www.dinamik.org/

Siyirmak uzereyim ...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tasarım tamamda çalan herkes 2 günde kodlamayıdamı yapıyor. Bir gariplik var bu işte.

S

Senbul

Misafir
Acaba w a r e z bir forumda script+tasarım dağıtılıyor olabilirmi ; birkac yere bakmak lazim.

Kernel madem durum boyle sende bunu dağıtıma ac altınada at imzani ;
Belki imzanı kaldırmayanlar olur sanada faydası dokunur.
Gerci kaldırmadan kullanan pek olmaz ama sen yinede at ;)

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence bu tasarım ve scriptle biri satıyor bunu yada dagıtıyor.. "yoktur" un yaptıgı gibi. gitme.net onundu sanırım!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.