Merhaba Arkadaşlar.
Levent Sanırım Şuan Moldova'da dır.
Bu Bilgiyi Size Kesinleşene Kadar Vermedim, Çünkü Ner Zaman Ne Olacağı Belli Olmuyor
İşin Evveliyatı Leventi Ameliyat Edecek Doktorun Sözünden Dönmesiyle Başladı.
5 Bin TL Getir Kalan 10 Bin TL'si İçin de Senet Yaparız Sorun Olmaz Diyen H.. Ö.. İle Anlaşma Yapıldı Ve Birkaç Gün Sonra Arabasıyla İzmir'e gidilmek Üzere Sözleşildi.
Aslında Ameliyat İstanbul'da Yapılacaktı Ama İzmirde Daha Modern Ve İleri Teknoloji Aletlerin Olduğunu Öğrenince İzmirde Yapılması Kararlaştırıldı.
Herneyse... İzmire Gideceği Güne Kadar Biraz Daha Para Birikti Ve Toplamda 7 Bin TL Peşin Verip 8 Bin İçin Senet Yapılması düşünüldü.
Tam İzmire gitmek İçin Gece buluştuklarında SAYIN Doktor H.. Ö... Levent'e "Böyle Parça Parça Olmaz Sen Git Parayı Bu Gel Ben İzmire Gidiyorum Dedi" ve Leventi Elinde BAVULUYLA Hastane Bahçesinde Bırakıp İzmire Doğru yola Çıktı.
O Doktor Bu Kadar Beddua Aldıktan Sonra İzmire Sağ Salim Ulaşıp TATİLİNİ Yaptı mı Bilemiyorum Ama Kurban Olduğum Allah Bir Kapıyı Kapatırken Diğer Bir Kapıyı Açtı...
Herşeyde Bir Hayr Var Diye Boşa Dememişler.
Şerr Gibi görünen Bu Durum Aslında Levent İçin Belkide Çok Hayırlı Bir Şeye Vesile Oldu..
Umutlar Tükenmek Üzereyken Levent'in Fransada Bir Dayısı Olduğu Haberi Geldi.
Dayısınında Durumunun Pek İyi Olmadığını ve Fransada Bahçıvanlık Yaparak Geçinmeye Çalıştığını Öğrendik.
Bunun Üzerine Toplanan Yardım Paraları Hesaplandı ve Fransada ki
Dünyaca Ünlü Saint Louis Kanser Araştırma Merkezi İle İletişime Geçildi..
Toplamda Levent İçin Toplanan Para 11 Bin TL civarıydı Ama İstanbulda Leventi Radyoterapi'ye Aldılar Ve Bir Adet Özel Maske Aldırdılar .
Yapılan Harcamalardan Sonra Elde 8 Bin TL Civarı Bir Ara Kalmıştı.
Fransa Saint Louis Hastanesinden Ameliyat Masrafı Olarak Toplamda 10 Bin Gerektiği Bilgisini Alınca Dayısı Geri Kalanını Ben Tamamlamaya Çalışırım Dedi Ve Hemen Acilen Vize Çıakrma İşlemleri Başladı.
İlk Etapta Fransa'ya Direkt Olarak Vize Alınamasa da
Moldovadaki Stephian Cal Mare Hastanesine Sağlık Vizesi Alındı..
Levent Şimdi Moldova daki Hastanede 2 Gün Misafir Olacak ve Ardından O Hastane Tarafından Fransaya Saint Louis'e Nakledilecek.
Yardım Toplayan Herkes Şuan da Mutlu ve Gayet Huzurlu
Leventin Morali Çok Çok Çok Yüksek,
ve Herşeyden Önemlisi 10 gün Önce Umutsuz Olan Levent Şuan Sizlerin Sayesinde Hayata Umutla Bakıyor.
Hepinizden Allah Razı Olsun Dostlarım, Büyük Bir Sevap İşlediniz.
Allah Dar Zamanınız da İmdadınıza Koşacak Arkadaşlar Nasip Etsin.
DAVETİYE:
PASAPORT VİZE:
Yukarıdaki Belgelerin Üstlerine Tıklayarak Büyütülmüş Hallerini Görebilirsiniz..
Levent Henüz Ameliyat Olmadı Onun İçin Dualarınızı Üzerinden Eksik Etmeyin.
Ameliyat Öncesi ve Sonrası Tüm Epikriz Raporlarını Yine Bu Başlık Altından Sizlerle Paylaşırım.
Umarım Gelecek Olan Bütün Haberler Olumlu Olur.