H
HoBaa
Misafir
Dün r10.net 'te bir arkadaşımız tarafından yayınlanan Forumdan yola Çıkarak R10.net Üyesi webmaster arkadaşlarımızla Türkiye İçin Gerçek anlamda Güçlü Profesyonel Ve tamamiyle Her bir webmaster arkadaşımızın Önerisinden,bilgisinden,ve katkısından yararlanarak İlk aşamada bir BETA Çalışmasına girmeye karar verdik.
Detaylı Olarak birşeyler yazmak tabiki isterdim ancak bu benim kişisel düşüncemden öteye gitmez.
Tabiki milyon dolarlarımız yok.Tabiki elle sayılacaktan fazlasına geçmeyecek kadar şirketsel anlamda çevremiz vardır.
Ancak ben bugüne kadar Hep Hayalleri ile dolu bir insan oldum.Ben savaşırım.Bu tarz bir proje İçinde savaşacağım Kaybedecek hiçbirşeyim olduğuna inanmıyorum.
Yapı Olarak ''reklam veren kullanıcı'' ve ''reklamları yayınlayan kullanıcı'' tabanından yola çıkarak adbrite,domainparking gibi ekstra ozellıklerın hepsını kendı ıcınde barındırıcak bir sıstem olucaktır.
Şu an Tasarım Can Bey tarafından tamamiyle Üstlenilmiştir.
SAYISI ÖNEMLİ DEĞİL.HER TÜRLÜ ''BEN BU HAYALLERE DESTEK VERECEĞİM'' Diyorsan.
Şu an seni bekleyen İnsanlar var.
Daha fazla detay
Detaylı Olarak birşeyler yazmak tabiki isterdim ancak bu benim kişisel düşüncemden öteye gitmez.
Tabiki milyon dolarlarımız yok.Tabiki elle sayılacaktan fazlasına geçmeyecek kadar şirketsel anlamda çevremiz vardır.
Ancak ben bugüne kadar Hep Hayalleri ile dolu bir insan oldum.Ben savaşırım.Bu tarz bir proje İçinde savaşacağım Kaybedecek hiçbirşeyim olduğuna inanmıyorum.
Yapı Olarak ''reklam veren kullanıcı'' ve ''reklamları yayınlayan kullanıcı'' tabanından yola çıkarak adbrite,domainparking gibi ekstra ozellıklerın hepsını kendı ıcınde barındırıcak bir sıstem olucaktır.
Şu an Tasarım Can Bey tarafından tamamiyle Üstlenilmiştir.
SAYISI ÖNEMLİ DEĞİL.HER TÜRLÜ ''BEN BU HAYALLERE DESTEK VERECEĞİM'' Diyorsan.
Şu an seni bekleyen İnsanlar var.
Daha fazla detay